Χαστούκι Χαρδαλιά σε Κουμουτσάκο: Δεν κάνουμε επίδειξη πίστης - Η κυβέρνηση πρέπει να δίνει το παράδειγμα

Χαστούκι Χαρδαλιά σε Κουμουτσάκο: Δεν κάνουμε επίδειξη πίστης - Η κυβέρνηση πρέπει να δίνει το παράδειγμα
Καυστικά απάντησε ο Ν. Χαρδαλιάς σε ερώτηση σχολιασμού για την επιλογή του Γ. Κουμουτσάκου να κοινωνήσει χωρίς να τηρεί τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό
Την επιλογή του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκου να κοινωνήσει χωρίς να τηρεί τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, καυτηρίασε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου κατά την ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς σχολίασε: «Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας» τόνισε ο υφυπουργός χωρίς να αναφέρει το όνομα του Γιώργου Κουμουτσάκου.
Κοινώνησε χωρίς μέτρα την Πέμπτη ο Γιώργος Κουμουτσάκος
Ο κ. Χαρδαλιάς συνέχισε λέγοντας: «Όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα».
Θυμίζουμε πως μια άλλη εικόνα από αυτή που είναι ευρέως διαδεδομένη εξέπεμψε χθες ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος.
Την ημέρα που ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, δήλωνε στον ΣΚΑΪ ότι η θεία κοινωνία, με τον τρόπο που ακολουθείται μέχρι σήμερα, ενισχύει την ανεξέλεγκτη διασπορά του κορωνοϊού, ο Γιώργος Κουμουτσάκος πήγε να κοινωνήσει στην Αγία Σοφία Νέου Ψυχικού, χωρίς μέτρα προφύλαξης.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS