Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε τροχιά lockdown η Αττική από την έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού - Στους 331 οι νεκροί, 240 τα νέα κρούσματα - Τι ισχύει από Δευτέρα 21/9

Σε τροχιά lockdown η Αττική από την έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού - Στους 331 οι νεκροί, 240 τα νέα κρούσματα - Τι ισχύει από Δευτέρα 21/9
"Δεν υπάρχει θέμα απαγόρευσης της κυκλοφορίας", ξεκαθάρισε ο Στ. Πέτσας
Ανησυχητική αυξητική τάση συνεχίζει να καταγράφει η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, με τους ειδικούς να υπογραμμίζουν πλέον με βεβαιότητα ότι υπάρχει πλέον σαφής τάση υπέρβασης των 300 κρουσμάτων ανά 24ωρο.
Ο προβληματισμός και η ανησυχία των λοιμωξιολόγων αφορά πλέον τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων που καταγράφεται στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στην αύξηση των διασωληνωμένων ασθενών οι οποίοι έφτασαν τους 71.
Η ταχεία εξάπλωση του ιού στην πρωτεύουσα, οδήγησε την κυβέρνηση στη λήψη και νέων περιοριστικών μέτρων για την Αττική, που θα τεθούν σε ισχύ από τη Δευτέρα 21/9, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στ. Πέτσα, να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει στο τραπέζι θέμα απαγόρευσης της κυκλοφορίας.
Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς επαναφέρουν σε ποσοστό 40% την τηλεργασία στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θέτουν νέους περιορισμούς στις δημόσιες συναθροίσεις και τις τελετές, σταματούν τις συναυλίες σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους ενώ έγιναν και σχετικές συστάσεις στους άνω των 65 να περιορίσουν τις μετακινήσεις...
Όλα αυτά, επαναφέρουν στον δημόσιο διάλογο το ενδεχόμενο ενός δεύτερου lockdown παρά το γεγονός ότι κυβερνητικά στελέχη σημειώνουν σε όλους τους τόνους ότι βρισκόμαστε μακριά από αυτό το ενδεχόμενο και ότι υπάρχουν και άλλα μέτρα που μπορούν να περιορίσουν την εξάπλωση της νόσου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της τελευταίας (18/9)  ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας ο Γκίκας Μαγιορκίνης ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν εισηγήσεις κάποιων επιδημιολόγων της Επιτροπής για ολιγοήμερο lockdown και απάντησε πως το ενδεχόμενο αυτό «δεν έχει έρθει ως μέτρο προς συζήτηση».
Παρατήρησε ότι «πρόκειται για ένα πολύ αποτελεσματικό μετρό» και ότι «είναι η τελευταία λύση». «Έχουμε πολλά μέτρα πριν να πάμε εκεί και είμαστε μακριά από το σημείο αυτό».

Πέτσας: Δεν υπάρχει θέμα απαγόρευσης κυκλοφορίας

«Αν χρειαστεί να πάρουμε και επιπλέον μέτρα, ώστε να μην κινδυνεύουν περισσότερο οι συμπολίτες μας, θα το κάνουμε.
Εστιάζουμε τώρα  εκεί που υπάρχει αυξημένος κίνδυνος», δήλωσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στ. Πέτσας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει στο τραπέζι θέμα απαγόρευσης της κυκλοφορίας.
Ο κ. Πέτσας, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, αναφερόμενος στην πανδημία του κορωνοϊού, αφού ανέφερε ότι «μια υπεύθυνη Πολιτεία είναι πάντα σε εγρήγορση προκειμένου να πάρει όποιο μέτρο χρειάζεται για να προστατευτεί η δημόσια υγεία και η ανθρώπινη ζωή», συμπλήρωσε πως «αυτό κάνουμε και εμείς».
Όπως είπε, «τα μέτρα που έχουμε πάρει, από τον Ιούλιο και μετά, είναι διαρκώς αυξανόμενης έντασης προκειμένου να ελέγξουμε τη διασπορά στην κοινότητα.
Η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι μια από τις χώρες που εμφανίζει πολύ καλύτερη επιδημιολογική κατάσταση από άλλες και σε επίπεδο κρουσμάτων και σε επίπεδο θανάτων.
Και πρέπει να διαφυλάξουμε αυτήν την εικόνα».
Τόνισε πως «αν χρειαστεί να πάρουμε και επιπλέον μέτρα, ώστε να μην κινδυνεύουν περισσότερο οι συμπολίτες μας, θα το κάνουμε.
Εστιάζουμε τώρα  εκεί που υπάρχει αυξημένος κίνδυνος.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για την ομάδα των ειδικών από τη ΓΓΠΠ, τον ΕΟΔΥ και το υπουργείο Υγείας που αναλύουν την κατάσταση,  ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή πρόβλεψη.
«Έχουμε, ευτυχώς, ένα πολύ καλό team ειδικών, οι οποίοι αναλύουν την κατάσταση μαζί με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας, ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή πρόβλεψη για το που κινούμαστε.
Επίσης, έχουμε αναπτύξει ένα πολύ καλό σύστημα εντοπισμού και ιχνηλάτησης των επαφών.
Αυτό μας επιτρέπει να έχουμε καλύτερη επιτήρηση ακόμη και σε γειτονιές, σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές, όπως είναι η Αθήνα.
Θα δούμε πώς θα διαμορφωθεί η εικόνα στις επόμενες ημέρες και αν χρειαστεί να πάρουμε περισσότερα μέτρα σε τοπικό επίπεδο, θα το κάνουμε και αυτό», υπογράμμισε.
Ανέφερε ακόμη ότι «αν δει κανείς τη διαδρομή των τελευταίων 6-7 μηνών, θα διαπιστώσει ότι έχουμε πάρει περιοριστικά μέτρα, όχι μόνο σε επίπεδο Περιφερειακών Ενοτήτων, όπως για παράδειγμα στην Ξάνθη, αλλά και σε επίπεδο δήμων, όπως στον δήμο Μύκης ή Εχίνου, ακόμη και σε επίπεδο γειτονιών, όπως στη Νέα Σμύρνη Λάρισας.
Αν δούμε κάπου αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο που χρειάζεται να το περιχαρακώσουμε, χωρίς να θίξουμε, όσο μπορούμε, την καθημερινότητα των πολιτών σε γειτονικές περιοχές, θα το κάνουμε.
Η περίπτωση της Αθήνας είναι πιο δύσκολη λόγω του οικιστικού συμπλέγματος, όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε».
Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα απαγόρευσης κυκλοφορίας, γιατί δεν μπορεί να προσφέρει σε αυτήν τη φάση που είμαστε.
Όπως ανέφερε «επιλέγουμε συνδυασμό μέτρων ώστε να είναι απλά και εφαρμόσιμα.
Αλλά και να μπορεί να ελεγχθεί η εφαρμογή τους, ώστε να μην υπάρχει διάθεση να τα παρακάμψει κανείς. Επιλέγουμε πακέτο μέτρων που να είναι συμβατά με αυτά τα τρία κριτήρια.
Απλά και εφαρμόσιμα και είναι εύκολο να ελεγχθούν».
Συμπλήρωσε ότι υπάρχουν πολλές προτάσεις από τους ειδικούς και πως ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει από την Επιτροπή των ειδικών - από την προηγούμενη εβδομάδα - έναν κατάλογο μέτρων, αλλά και υπό ποιες προϋποθέσεις αυτά μπορούν να ενεργοποιούνται, ώστε να υπάρχει γρήγορη αντίδραση της Πολιτείας αν βλέπει τα κρούσματα να ξεφεύγουν.  
«Παίρνουμε συνεχώς μέτρα προκειμένου να τιθασεύσουμε την αρνητική εξέλιξη της καμπύλης.
Στις αρχές Αυγούστου, η πρόβλεψη ήταν ότι το Δεκαπενταύγουστο και προς το τέλος του Αυγούστου θα είχαμε ξεπεράσει τα 500 κρούσματα την ημέρα, ενδεχομένως και τα 700.
Αυτό δεν συνέβη.
 Είμαστε όμως, σταθερά κοντά στο επίπεδο των 300.
Πρέπει αυτό να το κατεβάσουμε».
Όπως εξήγησε, «γι' αυτό παίρνουμε αυτά τα μέτρα.
Γιατί αν δεν μπορέσουμε να κατεβάσουμε για αρκετές ημέρες τα κρούσματα κάτω από αυτό το επίπεδο, τότε θα υπάρξει πίεση στο Σύστημα Υγείας, είτε αυτό θα αφορά τις εισαγωγές στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, είτε τους διασωληνωμένους.
Γι' αυτό τον λόγο παίρνουμε συνεχώς μέτρα.
Κάνουμε έκκληση σε όλους, να ακούμε τις συστάσεις των ειδικών».
Ακόμη, επεσήμανε ότι έχει αποδειχθεί ότι η μάσκα βοηθά στο να περιοριστεί η διασπορά του ιού, λέγοντας πως «είναι ένα εργαλείο που το χρησιμοποιούμε και εμείς και άλλες χώρες.
Σε πολλές χώρες είναι υποχρεωτική, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους.
Δεν ξέρω αν θα φθάσουμε σε αυτό το σημείο κάποια στιγμή στην Αττική, που έχει αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο».
Για το ενδεχόμενο απαγόρευσης των μετακινήσεων εκτός νομού, είπε πως «όταν επιβάλλεται ένα τοπικό lockdown ένα από τα μέτρα αφορά τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις.
Αλλά ακόμα δεν είμαστε εκεί και ελπίζω να μην φτάσουμε».
Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, «η Ελλάδα είναι σε πολύ καλύτερη επιδημιολογική κατάσταση, δυο φορές κάτω στον αριθμό των κρουσμάτων  από τον μέσο όρο παγκοσμίως και τέσσερις φορές κάτω στο επίπεδο θανάτων από τον μέσο όρο παγκοσμίως.
Επομένως, δεν μπορεί κανείς να πει ότι έχει γίνει κάποιο τρομερό λάθος, στο οποίο να αποδίδεται η αύξηση των κρουσμάτων.
Βλέπουμε ένα δεύτερο κύμα παγκοσμίως και κάνουμε ό,τι χρειάζεται, προκειμένου το κύμα αυτό να περιοριστεί, να ισορροπήσει και μετά να μειωθεί.
Αυτό κάνουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Τα νέα μέτρα για την Αττική - Τι θα ισχύσει από Δευτέρα 21/9

Νέα μέτρα τίθενται σε ισχύ από τη Δευτέρα 21/9 στην  Αττική, μετά την «έκρηξη» των κρουσμάτων στο Λεκανοπέδιο.
Η Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται μεταξύ μέτριου και υψηλού κινδύνου, με τρία κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους καθημερινά, δηλαδή βρίσκεται στο «πορτοκαλί», και η κατάσταση είναι σταθερά αυξητική.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, σε σύνολο 14.000 κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας, αυτή τη στιγμή υπάρχουν 4.084 ενεργά και 2.100 εξ αυτών είναι στην Αττική.
Από αυτά, 966 είναι στον Δήμο Αθηναίων, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στο κέντρο της πόλης, σε συγκεκριμένες γειτονιές.
Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και έως τις 4 Οκτωβρίου λαμβάνονται τα εξής περιοριστικά μέτρα:

-Ανώτατο όριο 9 άτομα για τις συναθροίσεις σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους (εξαιρούνται οι χώροι που ισχύουν ειδικά μέτρα αποστάσεων, όπως τα καταστήματα υγειoνομικού ενδιαφέροντος).
-Αναστέλλονται οι συναυλίες τόσο σε ανοικτούς όσο και σε κλειστούς χώρους.
-Αναστέλλονται οι προβολές σε κλειστούς κινηματογράφους.
-Θεσπίζεται ανώτατο όριο έως 20 ατόμων σε γάμους, βαφτίσια και κηδείες.
-Συστήνεται στους άνω των 65 ετών ο περιορισμός στις επόμενες 14 ημέρες τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες, να αποφεύγουν την επαφή με άλλα άτομα πλην του στενού οικογενειακού τους περιβάλλοντος και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις με ΜΜΜ.
-Επιπλέον για την Αττική, αποφασίζεται η διαμονή ασυμπτωματικών κρουσμάτων που ανήκουν σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, π.χ. μετανάστες, σε ξενοδοχεία καραντίνας.

Τέλος, για την προστασία της υγείας των εργαζομένων λαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα μέτρα:


-Υποχρεωτική τηλεργασία στο 40% για τους εργαζόμενους δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που επιτελούν εργασίες γραφείου ή εργασίες που μπορούν να εκτελεστούν εξ αποστάσεως.

-Μετακινήσεις προς και από την εργασία σε τρία κύματα για τον δημόσιο τομέα, στις 07:00, στις 08:00, στις 09:00 το πρωί.
-Θέσπιση ευελιξίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα σε 4 κύματα.

Κρούσμα σε σωματείο που λειτουργεί στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ – Τι ανακοινώθηκε

Την παύση λειτουργίας των κολυμβητικών δεξαμενών P1 και P4 ανακοίνωσε το ΟΑΚΑ, μετά τoν εντοπισμό επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε σωματείο που λειτουργεί στο κολυμβητήριο.
Η παύση έχει τεθεί σε ισχύ από τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 19/9.
Όπως ανακοινώθηκε, έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 21/9 εκτενής απολύμανση των κολυμβητικών δεξαμενών και όλων των κοινόχρηστων χώρων, καθώς και σχολαστική καθαριότητα του συγκροτήματος.
Συνεπώς αναστέλλεται η λειτουργία του Ολυμπιακού Κέντρου Υγρού Στίβου την προσεχή Δευτέρα από 07:00 - 15:00, ενώ οι περαιτέρω ενέργειες, οι οποίες θα ληφθούν από τον Οργανισμό, θα γίνουν κατόπιν σχετικών οδηγιών από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας.

Στους 331 οι νεκροί στην Ελλάδα - Ακόμη 240 νέα κρούσματα

Μακραίνει η λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα, που πλέον έχουν φτάσει τους 331.
Όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στις 19/9, καταγράφηκαν 4 νέοι θάνατοι.
Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.7% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Συνολικά οι νεκροί από τη νόσο στην Ελλάδα έφτασαν τους  331.

Στα 240 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα - Συναγερμός από τη νέα αύξηση των διασωληνωμένων


Σε 240 ανέρχονται τα νέα κρούσματα στη χώρα, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στην τελευταία ενημέρωση (19/9), εκ των οποίων 42 συνδέονται με γνωστές συρροές και 34 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 14.978, εκ των οποίων το 55,7% άνδρες.
Από αυτά, τα 2.576 (17.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 6.297 (42.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Επίσης, 65 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.
Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών.
Από τους διασωληνωμένους, οι 21 (32.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.
To 86.2%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 177 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΟΔΥ στις 19/9:


Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2020 (ώρα 15:00).
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 240, εκ των οποίων 42 συνδέονται με γνωστές συρροές και 34 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 14.978 (ημερήσια μεταβολή +1,6%), εκ των οποίων 55,7% άνδρες.
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 4, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 331 θάνατοι.
Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 78 έτη.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 65 (67,7% άνδρες).
Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).

Image
Image
Από το σύνολο των 14.978 κρουσμάτων, 2.576 (17,2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 6.297 (42%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.
Η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι 39 έτη (εύρος 0 έως 102 ετών), ενώ η μέση ηλικία των θανάτων είναι 78 έτη (εύρος 35 έως 102 ετών).
Η ηλικιακή κατανομή των (α) συνολικών κρουσμάτων, (β) των περιστατικών που κατέληξαν σε θάνατο και (γ) των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, είναι η ακόλουθη:

Image

Γεωγραφική διασπορά

Ο χάρτης αποτυπώνει τη γεωγραφική κατανομή των συνολικών κρουσμάτων COVID-19 (από την αρχή της επιδημίας) ανά Περιφερειακή Ενότητα της χώρας, με βάση την δηλωθείσα διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του ασθενούς, ή τη διεύθυνση προσωρινής διαμονής για τους τουρίστες και άλλους προσωρινά διαμένοντες στην Ελλάδα.
Συμπεριλαμβάνονται τόσο κρούσματα με ιστορικό ταξιδίου (εισαγόμενα) όσο και κρούσματα με πιθανή εγχώρια μετάδοση.
Image

Η διαχρονική εξέλιξη των συνολικών κρουσμάτων και συνολικού αριθμού των θανάτων ασθενών COVID-19 παρουσιάζεται στο ακόλουθο διάγραμμα (σε λογαριθμική κλίμακα).
Image
Δείγματα που έχουν ελεγχθεί στα συνεργαζόμενα με τον ΕΟΔΥ εργαστήρια: Από την 1η Ιανουαρίου 2020 μέχρι σήμερα, στα εργαστήρια που διενεργούν ελέγχους για τον νέο κορωνοϊό (SARS-CoV-2) και που δηλώνουν συστηματικά στον ΕΟΔΥ το σύνολο των δειγμάτων που ελέγχουν (θετικά και αρνητικά), έχουν συνολικά ελεγχθεί 1.194.013 κλινικά δείγματα.
Image
Που καταγράφονται τα 240 νέα κρούσματα


Στις 19/09/2020 δηλώθηκαν 240 επιπλέον κρούσματα. Από τα 206 εγχώρια κρούσματα, τα 42 συνδέονται με γνωστές συρροές.

Αναλυτικότερα:

- 34 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
- 99 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 15 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 4 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας
- 5 κρούσματα από Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 1 αναφέρει πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας
• 4 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας
• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου
• 1 κρούσμα στην Π.Ε Ευρυτανίας
• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου
• 1 κρούσμα στην Π.Ε Θήρας
• 12 κρούσματα από Π.Ε Ιωαννίνων, εκ των οποίων 6 συνδέονται με γνωστή συρροή
• 1 κρούσμα στην Π.Ε Καβάλας
• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας
• 1 κρούσμα στην Π.Ε Καστοριάς
• 1 κρούσμα στην Π.Ε Κέρκυρας
• 8 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης, εκ των οποίων 1 συνδέεται με ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας
• 3 κρούσματα στην Π.Ε Λάρισας
• 22 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου, εκ των οποίων 21 συνδεόμενα με γνωστή συρροή στο ΚΥΤ Μόριας
• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας
• 1 κρούσμα στην Π.Ε Μεσσηνίας
• 4 κρούσματα στην Π.Ε Πέλλας
• 6 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας, εκ των οποίων 3 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας
• 2 κρούσματα στην Π.Ε Ρεθύμνης, εκ των οποίων 1 συνδέεται με πρόσφατο ταξόδι στο εσωτερικό της χώρας
• 4 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Χαλκιδικής
• 2 κρούσματα στην Π.Ε Χανίων
• 1 κρούσμα στην Π.Ε Χίου
• 1 κρούσμα στην Π.Ε Αγίου Όρους
17 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης