ΔΕΔΔΗΕ: Συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων για την αποκατάσταση των ζημιών στο δίκτυο από τον «Ιανό»

ΔΕΔΔΗΕ: Συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων για την αποκατάσταση των ζημιών στο δίκτυο από τον «Ιανό»
Στο Νομό Καρδίτσας, έχουν ηλεκτροδοτηθεί 61 υποσταθμοί στον αστικό ιστό της πόλης και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ηλεκτροδοτηθούν άλλοι 10
Συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες των συνεργείων για την αποκατάσταση των ζημιών στο  Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στις πληγείσες περιοχές από τη κακοκαιρία «Ιανός», όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ.
Μάλιστα, ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει για την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών, η οποία διαμορφώνεται αυτή την ώρα ως εξής:
-Στην Κεφαλονιά συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες στο βόρειο τμήμα του νησιού που αυτή την ώρα παρουσιάζει τα κυριότερα προβλήματα ηλεκτροδότησης, ενώ εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να επανηλεκτροδοτηθεί η Σκάλα.
-Στην Ιθάκη έχει επανηλεκτροδοτηθεί πλήρως το Βαθύ και οι προσπάθειες των συνεργείων επικεντρώνονται στο Βόρειο τμήμα όπου αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα πρόσβασης στα σημεία του Δικτύου που έχουν προκληθεί ζημιές από την κακοκαιρία.
-Στη Ζάκυνθο έχουν επανηλεκτροδοτηθεί οι περιοχές Αλυκές, Αλυκανάς και Βόλιμα, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών στο Δίκτυο στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.
-Στο Νομό Καρδίτσας, έχουν ηλεκτροδοτηθεί 61 υποσταθμοί στον αστικό ιστό της πόλης και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ηλεκτροδοτηθούν άλλοι 10, ενώ ολοκληρώνεται η σύνδεση δύο Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών(Η/Ζ) για την κάλυψη των φορτίων κεντρικών σημείων.
Παράλληλα, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες επανηλεκτροδότησης στα χωριά της Αργιθέας και στο Μουζάκι.
Ήδη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ κ. Α.Μάνος και ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δικτύου κ. Η.Μενεγάτος, συναντήθηκαν με τους επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Καρδίτσας για τον συντονισμό και την επιτάχυνση της άντλησης υδάτων στα σημεία που απαιτούν εργασίες από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για την ταχύτερη επανηλεκτροδότηση.
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS