Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καταγραφή των ζημιών στην Θεσσαλία από τις υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του ΕΛΓΑ

Καταγραφή των ζημιών στην Θεσσαλία από τις υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του ΕΛΓΑ
Στόχος η άμεση καταγραφή των ζημιών και η καταβολή αποζημιώσεων
Σε «αγώνα δρόμου» για την εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν στην περιοχή της Θεσσαλίας, έχουν επιδοθεί οι υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αλλά  και του ΕΛΓΑ.
Ήδη, επισκέψεις στις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας ώστε να γίνει μια πρώτη εκτίμηση του μεγέθους της καταστροφής στο αγροτικό και ζωικό κεφάλαιο της περιοχής, ξεκίνησε με εντολή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μ. Βορίδης, κλιμάκιο του ΕΛΓΑ, συνοδευόμενο από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κ. Σκρέκα από το Σάββατο 19/9.
Μάλιστα, στην περιοχή βρίσκεται και ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ν. Δούκας,  ενώ μέχρι τη Δευτέρα 21/9 θα μεταβεί στην περιοχή και ο πρόεδρος του Ασφαλιστικού Οργανισμού, Ανδ. Λυκουρέντζος, ενώ δεν αποκλείεται την Τετάρτη 23/9 σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, να βρεθεί στην περιοχή και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μ. Βορίδης.
Στόχος του υπουργείου είναι να υπάρξει άμεση καταγραφή των ζημιών και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, ώστε το ταχύτερο δυνατό οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι να αποζημιωθούν για τις καταστροφές.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης