Στηρίζει την επανεκλογή Trump ο Orban, κόντρα στον «ηθικό ιμπεριαλισμό» των Δημοκρατικών

Στηρίζει την επανεκλογή Trump ο Orban, κόντρα στον «ηθικό ιμπεριαλισμό» των Δημοκρατικών
Στηρίζει τον Trump ο Orban εν όψει των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου
Tην προσπάθεια του Donald Trump να επανεκλεγεί στην προεδρία των ΗΠΑ, στηρίζει ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Viktor Orban, όπως ανακοίνωσε σήμερα.
Όπως τονίζει ο Orban, οι Δημοκρατικοί έχουν επιβάλει έναν «ηθικό ιμπεριαλισμό» στον κόσμο τον οποίο απορρίπτουν ανελεύθεροι ηγέτες όπως ο ίδιος.
«Υποστηρίζουμε τον Donald Trump επειδή γνωρίζουμε καλά τη διπλωματία των αμερικανικών κυβερνήσεων των Δημοκρατικών, που είναι οικοδομημένη στον ηθικό ιμπεριαλισμό.
Αναγκασθήκαμε να τη δοκιμάσουμε στο πάρελθόν, δεν μας άρεσε, δεν θέλουμε δεύτερη δόση», ανέφερε ο Orban, όπως μεταδίδει το Reuters.
Οι αμερικανικές εκλογές θα είναι αποφασιστικής σημασίας καθώς η διεθνής φιλελεύθερη ελίτ επιδιώκει να καταστρέψει τους χριστιανούς συντηρητικούς στην Ευρώπη, τονίζει.
Η Ουγγαρία και άλλες χώρες της κεντρικής Ευρώπης προκρίνουν την οικονομική αποτελεσματικότητα έναντι πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως «οι στόχοι για το κλίμα που έχουν αναχθεί σε παραλογισμό, η κοινωνική Ευρώπη, ο κοινός φορολογικός κώδικας και η πολυπολιτισμική κοινωνία», προσθέτει.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS