Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών χωρίς πόντους από τα Lidl

tags :
Πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών χωρίς πόντους από τα Lidl
Η Lidl Ελλάς λανσάρειτο πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus για αγορές σε όλα τα 225 καταστήματα του δικτύου της
Η Lidl Ελλάς λανσάρει τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus για αγορές σε όλα τα 225 καταστήματα του δικτύου της, προσφέροντας στους εγγεγραμμένους χρήστες ελκυστικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα, για ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση.
Παράλληλα, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία, δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή τις συναλλαγές και το ποσό που εξοικονομεί μέσω των ηλεκτρονικών αντιγράφων αγορών εντός της εφαρμογής, παρέχει πρόσβαση στα ψηφιακά φυλλάδια της Lidl, ενώ προσφέρει και μια νότα διασκέδασης μέσω της λειτουργίας «Ξύνεις Κερδίζεις».
Τέλος, θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και περιεχόμενο και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες.
To Lidl Plus είναι ένα σύγχρονο και καινοτόμο πρόγραμμα πιστότητας, σχεδιασμένο στο πλαίσιο της ευρύτερης ψηφιακής κατεύθυνσης της Lidl Ελλάς, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά σε smartphones (Android & iOS), διαφέρει από τα τετριμμένα και εξυπηρετεί με ουσιαστικό τρόπο τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σύγχρονου καταναλωτή.
Μέσω της εφαρμογής, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την εταιρεία ακόμη καλύτερα, αλλά και η εταιρεία τους πελάτες της και τις προτιμήσεις τους, προσφέροντάς τους μια άκρως ελκυστική αγοραστική εμπειρία αλλά και μελλοντικά προσωποποιημένες προσφορές που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.
Στόχος του προγράμματος πιστότητας Lidl Plus είναι η ενίσχυση της πιστότητας των πελατών της Lidl Ελλάς, καθώς και η επιβράβευσή τους για την εμπιστοσύνη τους στην εταιρία.

Πώς μπορεί κανείς να αποκτήσει το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus;

Ο καθένας μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή δωρεάν από το App Store/Google Play, να κάνει γρήγορα και εύκολα εγγραφή και να απολαύσει άμεσα το περιεχόμενο του Lidl Plus.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης