Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Χρήστος Μουρατίδης: Η Καστοριά είναι ένας προορισμός value for money

tags :
Χρήστος Μουρατίδης: Η Καστοριά είναι ένας προορισμός value for money
Όπως σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, η τουριστική κίνηση είναι αρκετά υποτονική
Για το πλήγμα που έχουν δεχθεί οι επιχειρήσεις της Καστοριάς εξαιτίας της πανδημίας, αλλά και για την υψηλή ποιότητα του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Καστοριάς, Χρήστος Μουρατίδης.
«Όπως σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, η τουριστική κίνηση είναι αρκετά υποτονική. Εμείς περιμένουμε από δω και πέρα, είναι η αλήθεια, τουρισμό. Αυτή η περίοδος, το φθινόπωρο και ο χειμώνας, είναι δύο εποχές που προτιμούν πολλοί τουρίστες από το εσωτερικό», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού της Καστοριάς.
«Είναι δύσκολα για τις επιχειρήσεις. Τα καταστήματα σίγουρα έχουν πληγεί, ειδικά αυτά που απευθύνονται στον εσωτερικό τουρισμό. Η γούνα επίσης έχει πληγεί γιατί είχαν διακοπεί για πολύ καιρό και οι μεταφορές και οι επαφές με την κύρια αγορά μας, τη Ρωσία.
Οι δημοπρασίες δεν έγιναν, οι εκθέσεις γούνας αναβλήθηκαν, επομένως δεν υπήρχε οικονομική δραστηριότητα. Έτσι οι επιχειρήσεις, όλες, αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα», συμπληρώνει.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=87329

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης