Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Master plan για τον τουριστικό λιμένα Σκιάθου

tags :
Master plan για τον τουριστικό λιμένα Σκιάθου
Για τη διαμόρφωση του νέου masterplan της μαρίνας θα ληφθούν υπόψη τα φυσικά χαρακτηριστικά και τα λοιπά ανθρωπογενή δεδομένα της περιοχής
Σε διάστημα τριών μηνών θα είναι έτοιμο το masterplan του τουριστικού λιμένα Σκιάθου. Στόχος του είναι ο επανασχεδιασμός και η επαναχωροθέτησή της ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες του νησιού.
Για τη διαμόρφωση του νέου masterplan της μαρίνας θα ληφθούν υπόψη τα φυσικά χαρακτηριστικά και τα λοιπά ανθρωπογενή δεδομένα της περιοχής.
Στόχος είναι να διαμορφωθεί ένας λειτουργικός μεν αλλά μικρότερης κλίμακας τουριστικός λιμένας. Πάντα φυσικά σε αρμονία με το περιβάλλον και με αντίστοιχα μικρότερο κόστος κατασκευής.
Για αυτόν το λόγο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκιάθου υπέγραψε σύμβαση μελέτης με εταιρεία που είναι εξειδικευμένη στο σχεδιασμό τουριστικών λιμένων, μαρινών και καταφύγιων αλιευτικών σκαφών.
Η δαπάνη προβλέπεται και καλύπτεται από την πίστωση που περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό του Δ.Λ.Τ. Σκιάθου έτους 2020. Η χρονική διάρκεια εκπόνησης της μελέτης ορίζεται σε τρεις μήνες.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης