Η Johnson & Johnson ξεκινά την τελευταία φάση της κλινικής δοκιμής ενός εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Η Johnson & Johnson ξεκινά την τελευταία φάση της κλινικής δοκιμής ενός εμβολίου κατά του κορωνοϊού
Η Johnson & Johnson ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την κεντρική δοκιμή φάσης 3 σε παγκόσμιο επίπεδο για το υποψήφιο εμβόλιο  JNJ-78436735 κατά της νόσου COVID-19
Η Johnson & Johnson ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την κεντρική δοκιμή φάσης 3 σε παγκόσμιο επίπεδο για το υποψήφιο εμβόλιο  JNJ-78436735 κατά της νόσου COVID-19 το οποίο αναπτύσσεται από τη θυγατρική της, Janssen Pharmaceutical.
Η J&J ανακοίνωσε ότι ξεκινά τις δοκιμές καθώς η μελέτη των Φάσεων 1 και 2 έδειξε ότι το προφίλ ασφάλειας και η ανοσογονικότητα υποστηρίζουν την περαιτέρω ανάπτυξη.
Η μελέτη της Φάσης 3 θα αξιολογήσει την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα του εμβολίου σε ένα δείγμα έως 60.000 ενήλικων ατόμων, με επαρκή αντιπροσώπευση ατόμων άνω των 60 ετών, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.   
«Με το υποψήφιο εμβόλιο στις δοκιμές τρίτης φάσης βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά για να βρούμε μια λύση για τη νόσο COVID-19», δήλωσε ο Mathai Mammen, επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης της Janssen. «Χρησιμοποιήσαμε μια άκρως επιστημονική προσέγγιση βασισμένη σε συγκεκριμένα στοιχεία για να επιλέξουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο», πρόσθεσε.


 

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS