Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Johnson & Johnson ξεκινά την τελευταία φάση της κλινικής δοκιμής ενός εμβολίου κατά του κορωνοϊού

tags :
Η Johnson & Johnson ξεκινά την τελευταία φάση της κλινικής δοκιμής ενός εμβολίου κατά του κορωνοϊού
Η Johnson & Johnson ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την κεντρική δοκιμή φάσης 3 σε παγκόσμιο επίπεδο για το υποψήφιο εμβόλιο  JNJ-78436735 κατά της νόσου COVID-19
Η Johnson & Johnson ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την κεντρική δοκιμή φάσης 3 σε παγκόσμιο επίπεδο για το υποψήφιο εμβόλιο  JNJ-78436735 κατά της νόσου COVID-19 το οποίο αναπτύσσεται από τη θυγατρική της, Janssen Pharmaceutical.
Η J&J ανακοίνωσε ότι ξεκινά τις δοκιμές καθώς η μελέτη των Φάσεων 1 και 2 έδειξε ότι το προφίλ ασφάλειας και η ανοσογονικότητα υποστηρίζουν την περαιτέρω ανάπτυξη.
Η μελέτη της Φάσης 3 θα αξιολογήσει την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα του εμβολίου σε ένα δείγμα έως 60.000 ενήλικων ατόμων, με επαρκή αντιπροσώπευση ατόμων άνω των 60 ετών, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.   
«Με το υποψήφιο εμβόλιο στις δοκιμές τρίτης φάσης βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά για να βρούμε μια λύση για τη νόσο COVID-19», δήλωσε ο Mathai Mammen, επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης της Janssen. «Χρησιμοποιήσαμε μια άκρως επιστημονική προσέγγιση βασισμένη σε συγκεκριμένα στοιχεία για να επιλέξουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο», πρόσθεσε.


 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης