Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ταραχές στις ΗΠΑ – Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από πυρά κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Κεντάκι

tags :
Ταραχές στις ΗΠΑ – Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από πυρά κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Κεντάκι
Προσήχθη ένας ύποπτος για τους πυροβολισμούς - Σε σταθερή κατάσταση οι δύο αστυνομικοί
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από σφαίρες κατά τη διάρκεια αντιρατσιστικής διαδήλωσης στην πόλη Louisville στην Πολιτεία του Κεντάκι.
Η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά την απόφαση των αρχών της Πολιτείας να μην ασκηθεί δίωξη σε βάρος των αστυνομικών οι οποίοι συμμετείχαν στην έφοδο που είχε αποτέλεσμα να σκοτωθεί μέσα στο σπίτι της μια νεαρή Αφροαμερικανίδα, η Breonna Taylor, τον Μάρτιο.
Σημειώνεται πως βάσει της απόφασης αυτής, κανείς από τους τρεις λευκούς αστυνομικούς δεν κατηγορήθηκε για το θάνατο της 26χρονης Taylor.
Κατόπιν της απόφασης αυτής, χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους της Louisville για να διαμαρτυρηθούν, ενώ δεν έλειψαν και τα μικροεπεισόδια με τις δυνάμεις της αστυνομίας.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων αυτών, υπήρξαν πυρά όταν έκαναν την εμφάνιση τους ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να διαλύσουν τη συγκέντρωση.
Όπως έγινε γνωστό, ο ύποπτος προσήχθη.
«Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από σφαίρες.
Διακομίστηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο για να τους προσφερθούν φροντίδες», διευκρίνισε ο μεταβατικός αρχηγός της αστυνομίας της Λούιβιλ, ο Robert Schroeder, διευκρινίζοντας πως η κατάστασή τους είναι σταθερή και ότι δεν απειλείται η ζωή τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης