Πελώνη (αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος): Πάμε σε κλιμακούμενα μέτρα, σε αυστηροποίηση όπου υπάρχει πρόβλημα

Πελώνη (αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος): Πάμε σε κλιμακούμενα μέτρα, σε αυστηροποίηση όπου υπάρχει πρόβλημα
Δεν υπήρχε εκβιασμός στο μήνυμα του πρωθυπουργού υποστήριξε η κα.Πελώνη
Τη θέση ότι πάμε σε κλιμακούμενα μέτρα, σε αυστηροποίηση και στοχευμένα μέτρα όπου υπάρχει πρόβλημα διατύπωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.
Αναφερόμενη στο διάγγελμα του Μητσοτάκη, η κα.Πελώνη είπε πως «εκβιασμός δεν υπήρχε».
«Το δίλημμα είναι σαφές και θα έλεγα ότι αν η αντιπολίτευση κοιτούσε τι γίνεται στον κόσμο και όχι μόνο στην Ελλάδα και τη στενή αντιπολιτευτική τακτικής της, θα έβλεπε ότι υπάρχει έκρηξη παντού στην Ευρώπη, οι επιστήμονες μιλούν για δεύτερο κύμα και αυτή τη στιγμή το κρίσιμο είναι να μπορέσεις να το συγκρατήσεις όσο μπορείς.
Το μήνυμα εκεί στάλθηκε, ότι είμαστε σε κρίσιμο σημείο, ειδικά στην Αττική και αυτό φαίνεται από την ανάλυση των κρουσμάτων.
Το δίλημμα που έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιατί όλοι πρέπει να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής, ακριβώς για να μη φτάσουμε στα χειρότερα και να μην πάμε σε σκληρά οριζόντια μέτρα ή σε ένα lockdown, που δεν ήταν ούτε ευχάριστη εμπειρία για τους περισσότερους, ούτε για την οικονομία» υποστήριξε η κα.Πελώνη, η οποία αναφέρθηκε και στα επόμενα βήματα.
«Αυτό που προκύπτει από το μήνυμα του πρωθυπουργού είναι ότι πάμε πλέον σε κλιμακούμενα μέτρα, σε αυστηροποίηση και στοχευμένα μέτρα όπου υπάρχει πρόβλημα.
Η κυβέρνηση είναι από πάνω και όπου κρίνει ότι πρέπει να λάβει μέτρα θα το κάνει» τόνισε η κα.Πελώνη, η οποία αναφέρθηκε και στην ενίσχυση των αστικών συγκοινωνιών.
«Είχαν προαναγγελθεί κάποια πράγματα.
Θα έχουμε 100 νέα λεωφορεία σε λειτουργία, όμως δεν αρκούν μόνο αυτά, πρέπει να εξεταστούν οι ώρες αιχμής και εκεί που είναι κρίσιμα τα δρομολόγια και μέχρι το τέλος του χρόνου θα προστεθούν ακόμα 500.
Αυτό σε σύνδεση με τα κυλιόμενα ωράρια και την τηλεργασία ευελπιστούμε ότι θα λειτουργήσει για την αποφυγή του συγχρωτισμού» είπε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS