Τελευταία Νέα
Οικονομία

Προθεσμία μέχρι 5 Οκτωβρίου για τις προτάσεις αναπροσαρμογής των αντικειμενικών τιμών ακινήτων

Προθεσμία μέχρι 5 Οκτωβρίου για τις προτάσεις αναπροσαρμογής των αντικειμενικών τιμών ακινήτων
Βάσει της νέας απόφασης, «το έργο των εκτιμητών ολοκληρώνεται το αργότερο έως τις 5 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 23:59»
Περιθώριο  μέχρι τις 5 Οκτωβρίου θα έχουν οι εκτιμητές ακινήτων για να παραδώσουν τις προτάσεις τους στο Υπουργείο Οικονομικών για την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων.
Αυτό προβλέπεται σε απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Χρ. Σταικούρα, ώστε να ξεκινήσει πάλι η διαδικασία που είχε διακοπεί λόγω της πανδημίας.
Το περιορισμένο χρονικό διάστημα της προθεσμίας, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήδη έχει ολοκληρωθεί περίπου το 90% της διαδικασίας και οι εκτιμητές έχουν σχεδόν έτοιμες τις εισηγήσεις τους.
Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί απόφαση του υπουργού Οικονομικών κατά την έναρξη της πανδημίας με την οποία σταμάτησε προσωρινά η παράδοση του έργου των εκτιμητών «και για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού».
Έτσι, βάσει της νέας απόφασης, «το έργο των εκτιμητών ολοκληρώνεται το αργότερο έως τις 5 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 23:59».
Οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, μετά την υποβολή, θα αξιολογήσουν τις προτάσεις των εκτιμητών,  έτσι ώστε να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης