Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Διατήρηση των ανοδικών τάσεων περιμένουν οι αναλυτές λόγω του καλού κλίματος στο εξωτερικό

tags :
ΧΑ: Διατήρηση των ανοδικών τάσεων περιμένουν οι αναλυτές λόγω του καλού κλίματος στο εξωτερικό
Τα εταιρικά αποτελέσματα που ανακοινώνονται και οι αναφορές των διοικήσεων για τις προοπτικές θα βάλουν συγκεκριμένες μετοχές στο επίκεντρο
Το καλό κλίμα που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού, εκτιμάται ότι θα βοηθήσει την εγχώρια αγορά να διατηρήσει και σήμερα το θετικό πρόσημο.
Οι τραπεζικές μετοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο και είναι εκείνες που πρέπει να συμβάλουν προκειμένου να μπορέσει ο γενικός δείκτης να ξεπεράσει και πάλι τις 630-635 μονάδες.
Τα εταιρικά αποτελέσματα που ανακοινώνονται και οι αναφορές των διοικήσεων για τις προοπτικές θα βάλουν συγκεκριμένες μετοχές στο επίκεντρο.
Χθες η Aegean κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ανέφερε πως το τρίτο τρίμηνο θα έχει ζημιές προ φόρων 25 εκατ. ευρώ, ενώ η ορατότητα για το τέταρτο τρίμηνο είναι εξαιρετικά περιορισμένη.

Eurobank Equities
Περιμένουμε η αγορά να παραμείνει σε θετικό έδαφος λόγω των υποστηρικτικών τάσεων στις αγορές του εξωτερικού από την αναπτέρωση των ελπίδων για πρόοδο σε ένα πακέτο στήριξης της οικονομίας των ΗΠΑ.

Euroxx
Περιμένουμε το ανοδικό momentum να συνεχιστεί αντανακλώντας τις διεθνείς τάσεις.

Beta
Μία συνέχεια της χθεσινής κίνησης αναμένεται σήμερα λόγω των τάσεων που επικρατούν στο εξωτερικό και υποστηρίζουν τη θετική κίνηση σήμερα.
Η ανάγνωση των αποτελεσμάτων εξαμήνου θα μπορούσαν επίσης να ενεργοποιήσουν κάποιες επιλεκτικές τοποθετήσεις.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης