Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Σε νέα χαμηλά η μετοχή της Aegean Airlines – Η περιορισμένη «ορατότητα» πλήττει τη μετοχή

tags :
Σε νέα χαμηλά η μετοχή της Aegean Airlines – Η περιορισμένη «ορατότητα» πλήττει τη μετοχή
Η διοίκηση δεν ανησυχεί για τη ρευστότητα καθώς σε λίγες μέρες θα λάβει δάνειο 150 εκατ. ευρώ, αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει κέρδη με αυτή τη συγκυρία
Τιμές χαμηλότερες και από αυτές που είχε γράψει στην κορύφωση της κρίσης που δημιούργησε η πανδημία γράφει σήμερα η μετοχή της Aegean Airlines.
Στις 18 Μαρτίου είχε γράψει ενδοσυνεδριακό χαμηλό 3,20 ευρώ με το γενικό δείκτη να βρίσκεται τότε κάτω από τις 500 μονάδες.
Σήμερα με το γενικό δείκτη να είναι στις 626 μονάδες ο τίτλος υποχωρεί 1,2% και βρίσκεται στα 3,1950 ευρώ και με τον όγκο συναλλαγών να είναι στα 51 χιλ. τεμάχια.
Η αποτίμηση έχει διολισθήσει στα 228 εκατ. ευρώ.
Η εταιρεία ανακοίνωσε μεγάλες ζημιές στο εξάμηνο και η διοίκηση τόνισε πως στο τρίτο τρίμηνο οι ζημιές θα αυξηθούν καθώς σε επίπεδο προ φόρων αναμένεται να φτάσουν στα 25 εκατ. ευρώ ή και λίγο παραπάνω.
Επιπλέον η διοίκηση ανέφερε πως η ορατότητα για το τέταρτο τρίμηνο είναι εξαιρετικά περιορισμένη και δεν μπορεί να προβεί σε κάποια πρόβλεψη.
Η διοίκηση δεν ανησυχεί για τη ρευστότητα καθώς σε λίγες μέρες θα λάβει δάνειο 150 εκατ. ευρώ, αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει κέρδη με αυτή τη συγκυρία όσο και να περιορίσει τα κόστη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης