Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο κόκκινο λόγω κορωνοϊού η Ινδία – Προσεγγίζει τους 100 χιλ. νεκρούς αλλά χαλαρώνει τους περιορισμούς

tags :
Στο κόκκινο λόγω κορωνοϊού η Ινδία – Προσεγγίζει τους 100 χιλ. νεκρούς αλλά χαλαρώνει τους περιορισμούς
Στα 6,21 εκατομμύρια τα επιβεβαιωμένα κρούσματα
Με αμείωτη ένταση εξαπλώνεται η επιδημία του κορωνοϊού στην Ινδία, η οποία εδώ και σχεδόν δύο μήνες καταγράφει καθημερινά τα περισσότερα κρούσματα σε ημερήσια βάση παγκοσμίως.
Το τελευταίο 24ωρο αναφέρθηκαν 86.821 νέα κρούσματα μόλυνσης με το σύνολο τους να ξεπερνά τα 6,21 εκατομμύρια ενώ καταγράφηκαν άλλοι 1.181 θάνατοι, με το σύνολο των νεκρών να φτάνει τους 98.678.
Σημειώνεται πως την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Naredra Modi χαλαρώνει τα περιοριστικά μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο οικονομικός αντίκτυπος της πανδημίας του κορωνοϊού.
Οι αρχές της Ινδίας ανακοίνωσε ότι προοδευτικά θα επιτρέψουν στις αρχές των ομόσπονδων ινδικών κρατών να ανοίξουν σχολεία και κινηματογράφους.
Η Μαχαράστρα, το πλουσιότερο ινδικό ομόσπονδο κράτος, όπου βρίσκεται η Μουμπάι, ανακοίνωσε επίσης πως θα επιτρέψει να λειτουργούν πλέον κανονικά μπαρ και εστιατόρια.
Η Ινδία κατέγραψε την πιο βαθιά ύφεση της οικονομίας της εδώ και δεκαετίες το β’ τρίμηνο του 2020 εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης