Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Δημήτρης Λοτσάρης: Το 2020 εξελίχθηκε σε μία πολύ καλή χρονιά για την Άνδρο

tags :
Δημήτρης Λοτσάρης: Το 2020 εξελίχθηκε σε μία πολύ καλή χρονιά για την Άνδρο
Ο δήμαρχος της Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης, ανέδειξε και την παράδοση που έχει το κυκλαδίτικο νησί στον πρωτογενή τομέα και στη γαστρονομία
Σε μία πολύ καλή χρονιά σε τουριστικό επίπεδο εξελίχθηκε, δεδομένων των συνθηκών, το 2020 για την Άνδρο, όπως επεσήμανε σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, o δήμαρχος της Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης, ο οποίος ανέδειξε και την παράδοση που έχει το κυκλαδίτικο νησί στον πρωτογενή τομέα και στη γαστρονομία.
«O Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος ήταν δύο πολύ καλοί μήνες. Νομίζω ότι το νησί δικαιώθηκε και με βάση την προσπάθεια που έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειας με την καραντίνα, πραγματικά όλος ο μόνιμος πληθυσμός υπάκουσε σε όλα τα μέτρα του ΕΟΔΥ, αλλά και σε όλη την προσπάθεια που καταβάλαμε οι επιχειρηματίες μέσα από εκπαίδευση στα πρωτόκολλα λειτουργίας και την προσοχή που δείξαμε, αξιοποιώντας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Δ. Λοτσάρης. «Η Άνδρος είναι ένα νησί που “συνδυάζει” Σποράδες, Εύβοια και Κυκλάδες».
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=87419

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης