Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μαίνεται η πυρκαγιά στην περιοχή Βολίμες της Ζακύνθου – Στο νησί ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας - Ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων

Μαίνεται η πυρκαγιά στην περιοχή Βολίμες της Ζακύνθου – Στο νησί ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας - Ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων
Στο σημείο βρίσκεται μεγάλη πυροσβεστική δύναμη, η οποία και ενισχύθηκε
(upd) Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις  στην περιοχή Βολίμες της Ζακύνθου, όπου η πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκτη.
Στη Ζάκυνθο έχουν μεταβεί  ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Β. Παπαγεωργίου και ο Αρχηγός Π.Σ. Αντιστράτηγος Στ. Κολοκούρης, για τον συντονισμό των πυροσβεστικών δυνάμεων που επιχειρούν την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε σε δασική έκταση  στην περιοχή Βολίμες λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι της Κυριακής 4/10.
Στο σημείο βρίσκεται μεγάλη πυροσβεστική δύναμη, η οποία και ενισχύθηκε με 3 ομάδες αερομεταφερόμενων πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΑΚ.
Συνολικά επιχειρούν 69 πυροσβέστες, με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 οχήματα, ενώ από αέρος νωρίτερα πραγματοποιούσαν ρίψεις νερού 6 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.
Στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.
Ωστόσο, το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.
Στο μεταξύ, η φωτιά κατευθύνεται προς τη θέση Άγιος Ανδρέας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης