Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στη Γερμανία θα συζητήσουν αύριο 6/10, τα επόμενα βήματα στις διμερείς τους σχέσεις οι ΥΠΕΞ Ισραήλ - ΗΑΕ

Στη Γερμανία θα συζητήσουν αύριο 6/10, τα επόμενα βήματα στις διμερείς τους σχέσεις οι ΥΠΕΞ Ισραήλ - ΗΑΕ
Οι ΥΠΕΞ του Ισραήλ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα συναντηθούν στη Γερμανία για να συζητήσουν περαιτέρω βήματα για την εξομάλυνση των διμερών τους σχέσεων
Οι υπουργοί Εξωτερικών του Ισραήλ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα συναντηθούν αύριο, Τρίτη 6/10, στη Γερμανία για να συζητήσουν περαιτέρω βήματα για την εξομάλυνση των διμερών τους σχέσεων, ανέφεραν σήμερα αξιωματούχοι.
Το Ισραήλ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα υπέγραψαν τον περασμένο μήνα μια ιστορική συμφωνία στην Ουάσινγκτον για την εξομάλυνση των διπλωματικών τους σχέσεων και τη δημιουργία μιας νέας ευρείας σχέσης.
«Είναι μεγάλη τιμή που οι υπουργοί Εξωτερικών του Ισραήλ και των ΗΑΕ επέλεξαν το Βερολίνο ως τόπο για την ιστορική πρώτη συνάντησή τους», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Γερμανός ΥΠΕΞ Heiko Maas.
«Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε καλοί οικοδεσπότες για τον διάλογο μεταξύ των δύο χωρών σχετικά με τον τρόπο διαμόρφωσης των μελλοντικών διμερών σχέσεών τους», συμπλήρωσε ο επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας.
Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Gabi Askenazi και ο ομόλογός των Εμιράτων Sheikh Abdullah bin Jaid al Nahian θα συζητήσουν διάφορα θέματα για την προώθηση των διμερών τους δεσμών, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ.
Δεν υπήρξε άμεσο σχόλιο από το Αμπού Ντάμπι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης