Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εξώδικο Τσακαλώτου για δημοσίευμα σχετικά με τα «γεύματα καθαίρεσης» Τσίπρα

Εξώδικο Τσακαλώτου για δημοσίευμα σχετικά με τα «γεύματα καθαίρεσης» Τσίπρα
Με εξώδικο απαντά ο Τσακαλώτος στα «γεύματα καθαίρεσης» Τσίπρα
Στην αντεπίθεση περνά ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, προχωρώντας σε εξώδικη διαμαρτυρία με φόντο πρόσφατο δημοσίευμα που τον εμφανίζει να έχει γευματίσει «με ισχυρό επιχειρηματικό και εκδοτικό παράγοντα με σκοπό την καθαίρεση του Αλέξη Τσίπρα ή και την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ με την προετοιμασία δημιουργίας νέου κόμματος».
Με αυτά τα δεδομένα, «θα υποβάλω εξώδικη διαμαρτυρία απαιτώντας την άμεση ανάκληση του άρθρου αλλά και έγγραφη συγνώμη και διόρθωση», γνωστοποιεί σε ανάρτησή του ο κ. Τσακαλώτος.
Η ανάρτηση κ. Τσακαλώτου:

«Το τελευταίο διάστημα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο δημοσιεύονται κείμενα απολύτως αναληθή και συκοφαντικά που μόνο σκοπό έχουν να θίξουν εμένα προσωπικά αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συλλογικά.
Το πρόσφατο όμως δημοσίευμα με τίτλο «Ροκανίζουν την καρέκλα του Τσίπρα – Τσακαλώτος και Σια επί τω έργω» που δημοσιεύτηκε στο https://slpress.gr/ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και όριο.
Το δημοσίευμα αυτό ανέφερε ότι δήθεν μετείχα σε γεύμα με ισχυρό επιχειρηματικό και εκδοτικό παράγοντα με σκοπό την καθαίρεση του Αλέξη Τσίπρα ή και την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ με την προετοιμασία δημιουργίας νέου κόμματος, την οποία δήθεν σχεδιάζω. Ο συντάκτης μάλιστα του «ρεπορτάζ» φτάνει στο σημείο να γράψει ότι την -ανύπαρκτη- συνάντηση αυτή, την κανόνισε τραπεζικός παράγοντας ενώ υπαινίσσεται ότι μέσω αυτών των -ανύπαρκτων- διεργασιών αποσκοπώ στην εξυπηρέτηση οικονομικών συμφερόντων.
Ο καθένας και η καθεμία καταλαβαίνει ότι όλα τα ανωτέρω δεν είναι τίποτα παραπάνω από συρραφή χονδροειδών ψεμάτων που αποσκοπούν και στο να αποπροσανατολίσουν την κουβέντα από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και τις ευθύνες της κυβέρνησης παρουσιάζοντας μια δήθεν εικόνα εσωστρέφειας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Όμως επειδή οι λογικές του «γράψε-γράψε κάτι θα μείνει» δεν πρέπει να γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτές, από εδώ και στο εξής δεν θα αρκούμαι στις διαψεύσεις.
Για αυτόν τον λόγο θα υποβάλω εξώδικη διαμαρτυρία απαιτώντας την άμεση ανάκληση του άρθρου αλλά και έγγραφη συγνώμη και διόρθωση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης