Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η FrieslandCampina Hellas - ΝΟΥΝΟΥ στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα

tags :
Η FrieslandCampina Hellas - ΝΟΥΝΟΥ στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα
Η FrieslandCampina Hellas - ΝΟΥΝΟΥ στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα
Η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ για 13 συνεχή χρόνια, πιστή στις αξίες της βρίσκεται δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS, στηρίζοντας το σπουδαίο έργο τους.
Μέχρι και σήμερα έχει προσφέρει πάνω από 168.000 τεμάχια γάλα ΝΟΥΝΟΥ, που ισοδυναμούν με περισσότερα από 680.000 ποτήρια γάλα ΝΟΥΝΟΥ στα παιδιά που μεγαλώνουν στις δομές τους σε όλη την Ελλάδα.
Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κύκλος Φροντίδας», ενός κύκλου προσφοράς που δε σταματά ποτέ, με φιλοσοφία που προάγει τον σεβασμό και τη φροντίδα, που σε παρακινεί να νοιάζεσαι και να σέβεσαι, να κάνεις το καλό, αθόρυβα και ουσιαστικά, η εταιρεία στηρίζει με ευαισθησία τα Παιδικά Χωριά SOS, μία οργάνωση για τη φροντίδα και την προστασία των παιδιών, που κάνει πράξη το όραμά της «κάθε παιδί να μεγαλώνει σε μία οικογένεια, με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια».
Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και CSR της FrieslandCampina Hellas-NOYNOY Χρύσα Κεντούρη δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που για 13 χρόνια συνεργαζόμαστε και στηρίζουμε ουσιαστικά με ευαισθησία, σεβασμό και αγάπη το σπουδαίο έργο που επιτελούν τα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα. Για όλους εμάς στη FrieslandCampina Hellas-NOYNOY, η έμπρακτη προσφορά αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της φιλοσοφίας μας, ιδιαίτερα δε όταν απευθύνεται σε παιδιά, που είναι η ελπίδα και το μέλλον μας».
Η Έλσα Σταθοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εύρεσης Πόρων των Παιδικών Χωριών SOS, υπογράμμισε: «Είμαστε ευγνώμονες και ταυτόχρονα περήφανοι που εδώ και 13 χρόνια έχουμε στο πλευρό μας, αρωγό και συνοδοιπόρο στο έργο μας, τη FrieslandCampina Hellas. Την εταιρεία που με βαθιά ευαισθησία, ενσυναίσθηση και γνήσια διάθεση προσφοράς, για παραπάνω από μια δεκαετία μας βοηθά να καλύψουμε βασικές καθημερινές ανάγκες των παιδιών μας και μας γεμίζει δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους σαν αυτήν που διανύουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης