Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΜέΡΑ25: Άγρια καταστολή των μαθητικών κινητοποιήσεων από τα ΜΑΤ

ΜέΡΑ25: Άγρια καταστολή των μαθητικών κινητοποιήσεων από τα ΜΑΤ
Άγρια καταστολή των μαθητικών κινητοποιήσεων καταγγέλλει το ΜέΡΑ25
Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης κατηγορεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι «το "μέλλον χωρίς χημικά" του κ. Χρυσοχοΐδη μπήκε ήδη σε εφαρμογή με την άγρια καταστολή των μαθητικών κινητοποιήσεων έξω από το υπουργείο Παιδείας».
Οι άνδρες των ΜΑΤ, προσθέτει ο Μιχάλης Κριθαρίδης, «έπνιξαν στα χημικά και τα δακρυγόνα μαθητές και εκπαιδευτικούς που "τόλμησαν" να απαιτήσουν λιγότερους μαθητές ανά τάξη, περισσότερους εκπαιδευτικούς για την πλήρωση των κενών στην εκπαίδευση και αύξηση του προσωπικού της καθαριότητας, ώστε να μπορέσουν να εφαρμοστούν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για την πανδημία».
«Η απάντηση της κυβέρνησης που αυταρχικά και αντισυνταγματικά τους τιμωρεί, αφήνοντας τους εκτός εξ αποστάσεως εκπαίδευσης», σημειώνει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 «ήταν η καταστολή των διεκδικήσεων τους αυτών που θα έπρεπε εδώ και καιρό η κ. Κεραμέως να έχει πράξει πριν καν το απαιτήσουν μαθητές και καθηγητές.
Ο κυνισμός όμως της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη δεν έχει όρια, ας προσέξουν λοιπόν μήπως το "σύντομο μέλλον χωρίς χημικά" τους βρει και εκτός της διακυβέρνησης του τόπου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης