Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απειλή Trump προς Ιράν: Αν παίξετε μαζί μας, αν μας πειράξετε, θα σας κάνουμε ό,τι δεν κάναμε ποτέ πριν

Απειλή Trump προς Ιράν: Αν παίξετε μαζί μας, αν μας πειράξετε, θα σας κάνουμε ό,τι δεν κάναμε ποτέ πριν
Με σκληρή γλώσσα προειδοποίησε ο Trump το Ιράν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη
Φωτιά έχει πάρει το Twitter τις τελευταίες ώρες με την σκληρή έκφραση που χρησιμοποίησε ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump για να προειδοποιήσει - απειλήσει το Ιράν: «Αν παίξετε μαζί μας, αν κάνετε κάτι κακό σε εμάς, θα κάνουμε πράγματα σε εσάς που δεν έχουν γίνει ποτέ πριν».
Λαμβάνοντας μέρος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Rush Limbaugh σήμερα Παρασκευή 9/10, ο Πρόεδρος Donald Trump χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια για να απειλήσει την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν με αδιανόητη τιμωρία.
«Αν παίξετε μαζί μας, αν κάνετε κάτι κακό σε εμάς, θα κάνουμε πράγματα σε εσάς που δεν έχουν γίνει ποτέ πριν.»
Τα λόγια του Trump έρχονται μια μέρα αφότου η κυβέρνησή του επέβαλε νέες κυρώσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα του Ιράν, αψηφώντας τους Ευρωπαίους συμμάχους που προειδοποίησαν για καταστροφικές συνέπειες.
Συνολικά, 18 νέες τράπεζες δέχτηκαν κυρώσεις από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ για να «σταματήσει η παράνομη πρόσβαση σε δολάρια ΗΠΑ».
Η απειλή του προέδρου έρχεται επίσης μετά απο πληροφορίες πως το Ιράν συνεχίζει να σχεδιάζει τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον αμερικανικών και ισραηλινών συμφερόντων σε όλο τον κόσμο, σε αντίποινα για τη στοχευμένη δολοφονία του Ιρανού Στρατηγού Qassim Soleimani.

Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης