Διεθνή

Guterres (OHE): Η αφοσίωση των εργαζομένων στα Ταχυδρομεία έχουν συμβάλλει στο να σωθούν ζωές

Guterres (OHE): Η αφοσίωση των εργαζομένων στα Ταχυδρομεία έχουν συμβάλλει στο να σωθούν ζωές
Μήνυμα του γ.γ. του ΟΗΕ Antonio Guterres για την Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείων
Τους εργαζόμενους στα ταχυδρομεία σε όλο τον κόσμο για τις προσπάθειες τους και την προσφορά τους, ειδικότερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, ευχαριστεί με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείων, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Antonio Guterres.
Αφού παρατηρεί πως η πανδημία έχει αγγίξει κάθε πλευρά της ζωής μας, θέτοντας όλους μας σε δοκιμασία, εκμυστηρεύεται ότι σε αυτές τις δύσκολες εποχές, έχει βρει έμπνευση στους εργαζόμενους που έχουν κρατήσει όρθιες τις κοινωνίες μας σε πολύ δύσκολες συνθήκες.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ κάνει ειδική μνεία στην προσφορά των εργαζομένων στα ταχυδρομεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
«Έχουν παραδώσει σωτήρια φάρμακα και υλικά και συμβάλλει στο να εξασφαλιστεί ότι πακέτα με τρόφιμα και χρήματα φτάνουν σε αυτούς που τα χρειάζονται» αναφέρει χαρακτηριστικά και τονίζει ότι η αφοσίωση, η καινοτομία και η δημιουργικότητα έχουν χωρίς αμφιβολία συμβάλλει στο να σωθούν ζωές.
Περαιτέρω, σημειώνει ότι εργαζόμενοι αυτοί έχουν διακινδυνεύσει πολύ, ενώ επισημαίνει ταυτόχρονα ότι οι ταχυδρομικοί έχουν εγκαινιάσει καινοτόμες κοινωνικές υπηρεσίες, βοηθώντας τους μεγαλύτερους και όσους είναι κοινωνικά απομονωμένοι.
Περαιώνοντας το μήνυμά του, ο κ. Guterres διαβεβαιώνει πως τα Ηνωμένα Έθνη θα συνεχίσουν να οικοδομούν τη συνεργασία με την Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση, στην προσπάθεια υλοποίησης της Ατζέντας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη 2030.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης