Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Dimon (JP Morgan): Μην περιμένετε επιστροφή στην κανονικότητα πριν το καλοκαίρι του 2021

Dimon (JP Morgan): Μην περιμένετε επιστροφή στην κανονικότητα πριν το καλοκαίρι του 2021
Ο Dimon πιέζει για το άνοιγμα της οικονομίας, ώστε να ενισχυθεί η ανάκαμψη, ενώ  ο ίδιος, πηγαίνει στο γραφείο από τον Ιούνιο
Να μην περιμένουν επιστροφή στην κανονικότητα πριν το καλοκαίρι του 2021, προειδοποίησε τους επενδυτές ο διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan, Jamie Dimon.
Όπως μετέδωσε το Bloomberg News, ο Dimon τόνισε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος πριν υπάρξει πιθανότητα τα γραφεία της τράπεζάς του να είναι και πάλι πλήρως στελεχωμένα λόγω των τοπικών περιοριστικών κανόνων, της έλλειψης εμβολίου, αλλά και των προσωπικών προτιμήσεων του προσωπικού του.
«Αρχίζουμε να βλέπουμε μερικούς ανθρώπους να επιστρέφουν», εξήγησε ο Dimon, προσθέτοντας ότι βλέπει την ανάγκη να αρχίσει η τράπεζα να επιστρέψει στην κανονική της λειτουργία.
«Νομίζω ότι μπορεί να γίνει με ασφάλεια. Μερικοί φοβούνται.
Θα δούμε», τόνισε.
Ο Dimon, όπως επεσήμανε το Bloomberg, πιέζει για το άνοιγμα της οικονομίας, ώστε να ενισχυθεί η ανάκαμψη, ενώ  ο ίδιος, πηγαίνει στο γραφείο από τον Ιούνιο.
Ο CEO της JP Morgan δήλωσε ότι αναμένει μακροπρόθεσμες οικονομικές και κοινωνικές ζημίες σε περίπτωση που τα περιοριστικά μέτρα παραμείνουν σε ισχύ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
«Η εργασία από το σπίτι πρέπει να είναι αποδοτική και για τους πελάτες, όχι μόνο για υπαλλήλους», δήλωσε ο Dimon, ο οποίος εξήγησε ότι το 40% του προσωπικού του θα μπορούσε να εργαστεί από το σπίτι ακόμη και μετά την πανδημία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης