Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

BK Asset Management: Νίκη Biden θα σημάνει ράλι για τις μετοχές υγειονομικής περίθαλψης

tags :
BK Asset Management: Νίκη Biden θα σημάνει ράλι για τις μετοχές υγειονομικής περίθαλψης
Η BK Asset Management αναφέρει σε report της πως η πιθανή νίκη  Biden θα έχει πολλαπλά οφέλη για τον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης
Η επενδυτική εταιρία BK Asset Management αναφέρει σε report της πως η πολύ πιθανή νίκη του J. Biden έναντι του D. Trump στις εκλογές στις 3 Νοεμβρίου και η επικράτηση των Δημοκρατικών στη Γερουσία θα έχει πολλαπλά οφέλη για τον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης.
Σύμφωνα με την BK Asset Management με επικράτηση των Δημοκρατικών θα υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που θα τους παρέχεται υγειονομική περίθαλψη και στην πραγματικότητα θα υπάρχει μεγαλύτερος αγοραστής η κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Παράλληλα τονίζει ότι εάν κερδίσει ο Biden, είναι θα δημιουργήσει ουσιαστικά μια προσπάθεια παρόμοια με αυτή κατά τη τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου με στόχο να εμβολιάσει όλους τους πολίτες και να πληρώσει το κράτος για αυτό.
Επίσης τονίζει ότι οι επενδυτές θα πρέπει να έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον του στη γαλλική φαρμακευτική εταιρεία Sanofi.
Οι μετοχές της Sanofi έχουν χαμηλότερη απόδοση στον ευρύτερο τομέα μέχρι στιγμής μέσα στο 2020 με άνοδο +2%,  σε σύγκριση με άνοδο άνω του 6% για το XLV ETF που καλύπτει τον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης.
Παράλληλα  υιοθετεί μια ευρεία προσέγγιση επισημαίνοντας ευκαιρίες σε ETF που καλύπτουν ένα ευρύ καλάθι μετοχών υγειονομικής περίθαλψης.
Image
Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης