Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Sky Εxpress: Αποκτά έξι νέα αεροσκάφη Airbus αξίας 400 εκατ. ευρώ

tags :
Sky Εxpress: Αποκτά έξι νέα αεροσκάφη Airbus αξίας 400 εκατ. ευρώ
Η εταιρεία προχωρά στην απόκτηση έξι ολοκαίνουργων αεροσκαφών Airbus, τύπου Α320neo με άμεση ένταξή τους στο στόλο της, σε μία προσπάθεια να ενισχύσει το πτητικό της έργο εντός αλλά κυρίως εκτός Ελλάδος
Στα 400 εκατ. ευρώ είναι η αξία – με βάση τον τιμοκατάλογο της Airbus- των νέων αεροσκαφών που αποκτά η Sky Express του ομίλου Γρύλου.
Η εταιρεία προχωρά στην απόκτηση έξι ολοκαίνουργων αεροσκαφών Airbus, τύπου Α320neo με άμεση ένταξή τους στο στόλο της, σε μία προσπάθεια να ενισχύσει το πτητικό της έργο εντός αλλά κυρίως εκτός Ελλάδος. Πρόκειται για μία κίνηση που δίνει ουσιαστικά ψήφο εμπιστοσύνης στον ελληνικό τουρισμό, σε μία περίοδο κατά την οποία ο κλάδος των αερομεταφορών δέχεται ισχυρό πλήγμα πανευρωπαϊκά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η αξία της συναλλαγής, σε τιμές τιμοκαταλόγου (δεδομένου ότι το τίμημα διαμορφώνεται χαμηλότερα ανάλογα με τους όρους της συμφωνίας), αντιστοιχεί σε 400 εκατ. ευρώ.
«Η SKY express μπαίνει σε μια νεα εποχή, αλλάζοντας το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα. Με οικονομικούς και ανταγωνιστικούς ναύλους που σέβονται τον επιβάτη και με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες που σέβονται το περιβάλλον, η SKY express μεγαλώνει, πετάει ψηλότερα και στηρίζει την ελληνική οικονομία», ανέφερε σχετικά, ο Ιωάννης Γρύλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου IOGR.
Τα νέα αεροσκάφη με την χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, έρχονται να αυξήσουν τον ιδιόκτητο στόλο της SKY express, ενισχύοντας περαιτέρω το πτητικό της έργο, το οποίο καλύπτει αυτή την στιγμή καλύπτει 34 προορισμούς εντός Ελλάδας. Μετά τη νέα εξέλιξη διανοίγονται περαιτέρω προοπτικές και στο δίκτυο εξωτερικού.
Η πρώτη πτήση των νέων αεροσκαφών θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου με το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη και οι επιβάτες μπορούν, από σήμερα κιόλας, να κάνουν κρατήσεις, έχοντας στη διάθεσή τους πολλαπλές επιλογές ναύλων και πρόσθετων υπηρεσιών. Σταδιακά και μέχρι τον Μάρτιο του 2021, τα ολοκαίνουργια αεροσκάφη θα καλύψουν τους προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού, εξυπηρετώντας χιλιάδες επιβάτες με τους καλύτερους οικονομικούς όρους και την πάντα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Η νέα εμφάνιση

Μαζί με τα νέα αεροσκάφη έρχεται και η νέα εμφάνιση του στόλου της εταιρείας, για να υπογραμμίσει τον νέο σταθμό εξέλιξής της, μεταφέροντας παντού το μήνυμα «Greece is bliss» με το οποίο είναι ντυμένα τα ολοκαίνουργια Airbus. «Μια νέα εμφάνιση, με δυναμικά, γραμμικά σχέδια αλλά και χρώματα με δυνατούς συμβολισμούς: το μπλε και το φούξια», όπως αναφέρουν από την εταιρεία. «Μπλε, γιατί είναι μία ελληνική αεροπορική που άντεξε στις πιέσεις των καιρών και παρά την κρίση στην παγκόσμια αεροπλοΐα, καταφέρνει να ανοίξει βηματισμό, να αποκτήσει νέα αεροσκάφη, να στηρίξει την ελληνική οικονομία και την εξωστρέφεια της Ελλάδας. Φούξια για τον φιλικό, αισιόδοξο και φρέσκο χαρακτήρα της εταιρείας, 7 μπλε γραμμές για τις 7 ημέρες της εβδομάδας και τις 7 ημέρες γεμάτες ταξίδια. Οι φούξια γραμμές είναι 8. Το 8 συμβολίζει το άπειρο του ορίζοντα, του ουρανού, τις άπειρες εμπειρίες που έχει μέσα του κάθε ταξίδι, τις άπειρες δυνατότητες της εταιρείας», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης