Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Πάνω από 100 τουριστικές επιχειρήσεις πιστοποιήθηκαν με CoVid Shield της TUV Austria

tags :
Πάνω από 100 τουριστικές επιχειρήσεις πιστοποιήθηκαν με CoVid Shield της TUV Austria
Πάνω από 100 τουριστικές επιχειρήσεις πιστοποιήθηκαν με CoVid Shield της TUV Austria
H TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων της χώρας μας, συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων Φιλοξενίας, στηρίζοντας τον Τουρισμό μας σε μια δύσκολη για τη χώρα περίοδο.
Με στόχο την ουσιαστική συμβολή της στην επιχειρηματική συνέχεια στον ελληνικό Τουρισμό, η εταιρεία επιθεώρησε το προηγούμενο διάστημα, 102 μονάδες φιλοξενίας και 14 επιχειρήσεις του τουριστικού χώρου σε 8 γεωγραφικά διαμερίσματα σε όλη την Ελλάδα, για την πιστοποίηση με το πρωτοποριακό σχήμα CoVid Shield.
Με ζήλο και επιμονή, οι έμπειρες ομάδες της TÜV AUSTRIA Hellas, βρέθηκαν από άκρη σε άκρη, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, πραγματοποιώντας διαρκείς ελέγχους και επιθεωρήσεις. Μεταφέροντας το μήνυμα ότι η «Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός», σε πείσμα της πανδημίας που εξουθενώνει τα αντανακλαστικά των επιχειρήσεων σε έναν καθημερνό αγώνα αντοχής, ο οργανισμός κατάφερε να εξασφαλίσει μέσω του καινοτόμου σχήματος, ότι τόσο οι εργαζόμενοι, όσο και οι επισκέπτες μπορούν να εμπιστευτούν τις πιστοποιημένες τουριστικές επιχειρήσεις, εφόσον λαμβάνονται εγγυημένα όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της εξάπλωσης της νόσου.
To ολοκληρωμένο σχήμα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, που δημιουργήθηκε με αφορμή την εξάπλωση της πανδημίας, απευθύνεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας (ξενοδοχεία, καταλύματα), εστίασης, παρασκευής και μεταποίησης τροφίμων, μεταφορικές εταιρείες και εφοδιαστική αλυσίδα (supply chain), λιανικού εμπορίου (supermarkets, εμπορικά καταστήματα, εμπορικά κέντρα), άθλησης και γυμναστικής, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά κέντρα, σχολεία, εταιρείες διαχείρισης εγκαταστάσεων (facility management) κ.α. Μέχρι σήμερα έχουν πιστοποιηθεί συνολικά περισσότερες από 210 επιχειρήσεις με περισσότερα των 1800 πιστοποιημένων σημείων, που εμπιστεύτηκαν την υπογραφή κύρους της TÜV AUSTRIA Hellas.
Η TÜV AUSTRIA Hellas στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι με την ίδια ευθύνη και βαθιά δέσμευση απέναντι στην κοινωνία συνεχίζει και τη χειμερινή σαιζόν να στηρίζει τον ελληνικό Τουρισμό στην πράξη. Απαντώντας στις προκλήσεις της εποχής, γίνεται σύμμαχος της επιχειρηματικότητας και συνοδοιπόρος των ανθρώπων του Τουρισμού, προσφέροντας ασπίδα κατά της εξάπλωσης του Covid 19 σε όλους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης