Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κορωνοϊός - Ισπανία: Στο τραπέζι η απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω ραγδαίας έξαρσης στα κρούσματα

Κορωνοϊός - Ισπανία: Στο τραπέζι η απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω ραγδαίας έξαρσης στα κρούσματα
Η επιβολή μιας απαγόρευσης κυκλοφορίας στη Μαδρίτη και πιθανόν και σε άλλες περιοχές θα απαιτούσε την επίκληση κατάστασης έκτακτης ανάγκης
Διάφορα ενδεχόμενα μέτρα περιλαμβανομένης ενός νέου lockdown προκειμένου να αναχαιτισθεί ένα νέο κύμα μόλυνσης από κορωνοϊό εξετάζει η ισπανική κυβέρνηση.
Η επιβολή μιας απαγόρευσης κυκλοφορίας στη Μαδρίτη και πιθανόν και σε άλλες περιοχές θα απαιτούσε την επίκληση κατάστασης έκτακτης ανάγκης, δήλωσε ο Ισπανός υπουργός Υγείας στους δημοσιογράφους.
Ο  ίιδος προσέθεσε πως ενδεχόμενη κατάσταση έκτακτης ανάγκης διάρκειας μεγαλύτερης των δύο εβδομάδων θα απαιτούσε την υποστήριξη κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Η Ισπανία αναμένεται να λάβει 31,6 εκατ. δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19, που αναπτύσσει ο βρετανικός φαρμακευτικός κολοσσός AstraZeneca, από τον Δεκέμβριο 2020 έως τον Ιούνιο 2021 εφόσον αυτό είναι έτοιμο.
Ο Salvador Illa είπε επίσης πως θα επιβληθούν αυστηρά περιοριστικά μέτρα στη Μαδρίτη για τρεις εβδομάδες μετά τη λήξη της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην περιοχή στις 23 Οκτωβρίου 2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης