Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Πρόστιμα ύψους 20.000 ευρώ σε καταστήματα από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας

Πρόστιμα ύψους 20.000 ευρώ σε καταστήματα από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας
Πρόστιμα σε καταστήματα από την ΕΑΔ
Πρόστιμα συνολικού ύψους 20.000 και αναστολή λειτουργίας 45 ημερών (15 ημερών ανά ΚΥΕ), επιβλήθηκαν σε τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στα οποία διαπιστώθηκαν παραβιάσεις των σχετικών διατάξεων, στα πλαίσια της συνεργασίας της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας με τη Δημοτική Αστυνομία.
Η συγκεκριμένη ενέργεια ξεκίνησε σε περιοχές του Δήμου Αθηναίων στις 09.10.2020 και συνεχίζεται με τους δύο φορείς να επιχειρούν από κοινού σε σημεία ενδιαφέροντος έχοντας ήδη επιβάλει.
Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας αξιοποιεί τις συνέργειες με τις Δημοτικές Αστυνομίες των μεγάλων αστικών κέντρων διεξάγοντας από κοινού ελέγχους τήρησης των μέτρων αποφυγής διάδοσης του SARS COV-2.
Σύμφωνα με τους δυο φορείς, οι δράσεις αυτές έχουν πολλαπλά οφέλη με σημαντικότερο την καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού σε ποσοστό 50%, την εξοικονόμηση χρόνου, την άρση των επικαλύψεων και την αποφυγή κόπωσης των ελεγχόμενων, την καλύτερη κάλυψη των επιδημιολογικά επιβαρυμένων περιοχών και το διαμοιρασμό τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών.
Παράλληλα αυξάνεται και η αποδοτικότητα των ελέγχων καθώς δίνεται η δυνατότητα στα μικτά κλιμάκια, ταυτόχρονου ελέγχου τήρησης των μέτρων αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού αλλά και συμμόρφωσης με τις διατάξεις του αντικαπνιστικού νόμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης