Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αμερικανικές εκλογές (3/11/2020): Η πρώτη εμφάνιση Obama στην προεκλογική εκστρατεία του Biden

Αμερικανικές εκλογές (3/11/2020): Η πρώτη εμφάνιση Obama στην προεκλογική εκστρατεία του Biden
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Obama στο πλευρό του δημοκρατικού J. Biden, 13 ημέρες πριν τις αμερικανικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020
Το παρών θα δώσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama κάνοντας στις 21.10.2020, την πρώτη του εμφάνιση στην πορεία της προεκλογικής εκστρατείας του Δημοκρατικού υποψήφιου για την προεδρία Joe Biden, ο οποίος δίνει σκληρή μάχη με τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό Trump στις αμφίρροπες πολιτείες, 13 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020.
Ο Obama ο οποίος έκανε δύο προεδρικές θητείες με τον Biden ως αντιπρόεδρό του, θα καλέσει τους υποστηρικτές του κόμματος να ψηφίσουν πρώιμα για τον Biden και για άλλους Δημοκρατικούς υποψήφιους στις γενικές εκλογές σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο ενός drive-in, στην μεγαλύτερη πόλη της Πενσιλβάνια, την Φιλαδέλφεια.
Ο Trump από την πλευρά του, θα κατευθυνθεί στη Βόρεια Καρολίνα, μια άλλη κρίσιμη αμφίρροπη πολιτεία, όπου οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μικρή διαφορά μεταξύ των υποψηφίων και όπου θα πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση σήμερα το απόγευμα.
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Obama ο οποίος έχει γίνει πολλές φορές στόχος των επιθέσεων του Trump γίνεται σε μια κρίσιμη περίοδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης