Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η SITA ενισχύει τους “έξυπνους” συνοριακούς ελέγχους της ζώνης Σένγκεν της ΕΕ

tags :
Η SITA ενισχύει τους “έξυπνους” συνοριακούς ελέγχους της ζώνης Σένγκεν της ΕΕ
Η λύση επόμενης γενιάς της SITA χρησιμοποιεί τα βιομετρικά δεδομένα που καταγράφονται στα περίπτερα ABC για να επιταχύνει την επεξεργασία στις πύλες
Τις λεπτομέρειες για την τελευταία γενιά έξυπνων συνοριακών λύσεων για τη διευκόλυνση της εφαρμογής των νέων συνοριακών ελέγχων της ζώνης Σένγκεν της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σχεδιάστηκαν για το 2022, ανακοίνωσε σήμερα η SITA, ο πάροχος τεχνολογίας για τη βιομηχανία αερομεταφορών και συνόρων.
Τα νέα περίπτερα αυτοματοποιημένου ελέγχου συνόρων TS6 (ABC) της SITA έχουν αναπτυχθεί για να εξυπηρετήσουν μελλοντικές αναβαθμίσεις και μεταβαλλόμενες απαιτήσεις.
Όπως η χρήση νέων βιομετρικών συσκευών λήψης ή η εισαγωγή ενός εκτυπωτή για την παροχή αποδείξεων σε ταξιδιώτες.
Το νέο σύστημα εισόδου-εξόδου της ΕΕ (ESA) έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ισχυρούς ελέγχους στους ταξιδιώτες στο σύνολο των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης.

Λύση επόμενης γενιάς με βιομετρικά δεδομένα

Η λύση επόμενης γενιάς της SITA χρησιμοποιεί τα βιομετρικά δεδομένα που καταγράφονται στα περίπτερα ABC για να επιταχύνει την επεξεργασία στις πύλες. Μειώνοντας τη συμφόρηση και βελτιώνοντας τη ροή των επιβατών. Παρέχοντας ταυτόχρονα δεδομένα υψηλής ποιότητας σε κυβερνήσεις και μεθοριακούς οργανισμούς.
Η SITA έχει εκτεταμένη εμπειρία στο σχεδιασμό και την εφαρμογή ψηφιακά ενεργοποιημένων συνόρων του 21ου αιώνα για αεροδρόμια, λιμάνια και χερσαία σύνορα.
Αυτές οι λύσεις απευθύνονται σε ολόκληρο το οικοσύστημα ελέγχου των συνόρων. Επιτρέποντας στις κυβερνήσεις και στα γραφεία των συνόρων να αξιοποιούν τα δεδομένα των επιβατών.
Να διενεργούν αξιολόγηση κινδύνου και να διαχειρίζονται τις ταυτότητες των ταξιδιωτών σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων ελέγχου των συνόρων.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης