Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Σπιτική προστασία βρέξει – χιονίσει!

tags :
Σπιτική προστασία βρέξει – χιονίσει!
Μόλις τρία ευρώ το μήνα αρκούν, για να θωρακιστεί μια κατοικία  από φυσικές, ανθρώπινες και τυχαίες ζημιές
Το σπίτι μας ανέκαθεν αποτελούσε σημείο πρακτικής αλλά και συναισθηματικής αναφοράς, πράγμα που εντάθηκε στις συνθήκες που δημιούργησε ο Covid-19.
Πλέον αποτελεί για τους περισσότερους έναν χώρο όχι μόνο ξεκούρασης, προσωπικών στιγμών και διασκέδασης, αλλά και ασφάλειας και εργασίας.
Στο πλαίσιο της σημασίας που έχει το σπίτι μας, οφείλουμε να θωρακίσουμε την ασφάλειά του, για να νιώσουμε ασφαλείς, όχι μόνο εμείς, αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ένα σπίτι ασφαλισμένο για οποιαδήποτε αντιξοότητα μας κάνει να νιώθουμε περισσότερο ασφαλείς. Έτσι, μέσα σ’ αυτό απολαμβάνουμε ξεχωριστές και ιδιαίτερες στιγμές με την οικογένειά μας και τους φίλους μας.
Άρα, θωρακίζοντας το σπίτι μας και το περιεχόμενό του από κάθε απρόβλεπτο συμβάν, (για παράδειγμα τη φωτιά ή τη διαρροή σωληνώσεων), τα καιρικά φαινόμενα (πλημμύρα, βροχή) την κλοπή, το βραχυκύκλωμα, αλλά και μικροζημιές που μπορεί να προκύψουν στην καθημερινότητά μας, ουσιαστικά προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους, τόσο πρακτικά και οικονομικά, όσο και ψυχολογικά.
Με ένα μικρό κόστος, έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και είμαστε απόλυτα θωρακισμένοι από κάθε φυσική ή ανθρώπινη καταστροφή, η οποία μπορεί να αποκατασταθεί, χωρίς να χρειαστεί να συνδράμουμε οικονομικά στο ελάχιστο.

mesa
Ένα κλικ και ξενοιάζεις!  

Η διαδικασία είναι απλή αρκεί να μπούμε στο https://www.anytime.gr/home/calculation, να συμπληρώσουμε τα στοιχεία της κατοικίας μας και να διαλέξουμε το πρόγραμμα που μας καλύπτει και μας ταιριάζει.  
Η Anytime άλλωστε οραματίζεται έναν κόσμο που οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν με περισσότερη ηρεμία, αισιοδοξία και χαρά την καθημερινότητά τους.
Συγκεκριμένα, προσφέρει 3 νέα ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας που απευθύνονται τόσο σε ιδιοκτήτες, όσο και σε ενοικιαστές και ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής, με τον πιο απλό και οικονομικό τρόπο, με κόστος μόνο από 3 ευρώ το μήνα.
Τα προγράμματα αυτά είναι τα εξής:
1. Economic: το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης που προστατεύει το σπίτι σου με το οικονομικότερο κόστος.
2. Value: το κορυφαίο πρόγραμμα ασφάλισης που προστατεύει το σπίτι σου από κλοπή ή κακόβουλες ενέργειες, με ιδιαίτερα προσιτή τιμή.
3. Premium: η ολοκληρωμένη προστασία για την κατοικία σου, για κάθε κίνδυνο ό,τι κι αν συμβεί.
Σε όλα τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον τις καλύψεις «Σεισμός» και «Ζημιές από καιρικά φαινόμενα και διαρροή σωληνώσεων», καθώς και από κάθε άλλο τυχαίο ζημιογόνο γεγονός, που προέρχεται από απρόβλεπτη και ξαφνική ζημιά ή απώλεια στα ασφαλισμένα αντικείμενα.
Για παράδειγμα, καλύπτονται ζημιές που προκύπτουν από κλασικά μικροατυχήματα στο σπίτι, όπως π.χ, ζημιά στην κεραμική εστία της κουζίνας από πτώση κατσαρόλας ή κάποια ζημιά στον καναπέ.
Επιπλέον το πρόγραμμα, Premium καλύπτει ζημιές ηλεκτρονικών υπολογιστών και σχετικού εξοπλισμού, ενώ και στα δυο προγράμματα (Value και Premium) προσφέρεται εντελώς δωρεάν η εξαιρετικά χρήσιμη κάλυψη της «Αντικατάστασης Κλειδαριάς», καλύπτεται δηλαδή το κόστος αντικατάστασης της κλειδαριάς, αν χάσουμε τα κλειδιά μας, όπως επίσης και τα έξοδα που θα προκύψουν από την επέμβαση κλειδαρά.

Έξυπνη επιλογή

Τα νέα προγράμματα Anytime Home έχουν σχεδιαστεί, για να καλύπτουν τις ανάγκες μας, ανταποκρίνονται σε κάθε είδους καταστροφή ή ζημιά με τον πιο απλό και οικονομικό τρόπο και μας εξασφαλίζουν ασφάλιστρα προσιτά σε όλους.
Εξάλλου, προφέρουν ευελιξία, αφού μπορούμε να επιλέξουμε τις καλύψεις που χρειαζόμαστε, ανάλογα με τις ανάγκες που έχουμε, ενώ είναι ιδανικά και για όσους έχουν στεγαστικό δάνειο, αφού πληρούν όλες τις προϋποθέσεις των Τραπεζών.
Δίνουν τη δυνατότητα πολλών και διαφορετικών συχνοτήτων πληρωμής (μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια), και το κυριότερο δεν έχουν «ψιλά γράμματα» στα συμβόλαια, τα οποία προβλέπουν διαφανείς όρους και ξεκάθαρες καλύψεις.
Επιπλέον σε περίπτωση ενοικίου, καλύπτουν την απώλεια του ενοικίου προς τον ιδιοκτήτη, αν η κατοικία που νοικιάζει υποστεί ζημιά και ο ενοικιαστής καταγγείλει το συμβόλαιό του και φύγει.
Όλα τα παραπάνω, αξίζει να ληφθούν υπόψη από τον καθένα και να σκεφτούμε πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια κατοικίας. Ειδικά στην εποχή μας με όλες τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε, θέλουμε να κρατάμε ασφαλή το χώρο που στεγάζει όχι μόνο το σώμα μας, αλλά και τα όνειρα και τις ελπίδες μας, δηλαδή το σπίτι μας.

Αντώνης Βασιλόπουλος

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης