Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pelosi (ΗΠΑ Δημοκρατικοί): H κυβέρνηση Trump αρνείται να δεχθεί την πρότασή μας για το δημοσιονομικό πακέτο τόνωσης

Pelosi (ΗΠΑ Δημοκρατικοί): H κυβέρνηση Trump αρνείται να δεχθεί την πρότασή μας για το δημοσιονομικό πακέτο τόνωσης
Την κυβέρνηση Trump «δείχνει» ως υπαίτια η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Nancy Pelosi, για το αδιέξοδο για το νέο πακέτο στήριξης της αμερικανικής οικονομίας
Την κυβέρνηση Trump «δείχνει» ως υπαίτια η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Nancy Pelosi, για το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η πολιτική ηγεσία της χώρας και, ως εκ τούτου, η αμερικανική οικονομία, εξαιτίας της μη απόφασης για ένα νέο πακέτο δημοσιονομικής στήριξης.
Εν μέσω της οικονομικής επιρροής της επιδημίας του κορωνοϊού, εκατομμύρια Αμερικανοί κοιτάζουν προς το Κογκρέσο και τον Λευκό Οίκο, αναμένοντας νέα μέτρα ελάφρυνσης.
Η πρόεδρος του Σώματος Pelosi, σύμφωνα με δηλώσεις της στο CNN, δεν παραιτείται των προσπαθειών της για ένα πακέτο τόνωσης πριν από τη μέρα των εκλογών, στις 3 Νοεμβρίου.
Η Pelosi είπε ότι αυτή και ο υπουργός Οικονομικών Steven Mnuchin ήταν «ακριβώς εκεί» και ότι θα μπορούσαν να καταλήξουν σε συμφωνία, όμως η κυβέρνηση Trump ακολουθεί μια παρελκυστική πολιτική με σκοπό τη μη εξεύρεση λύσης.
Όπως αποκαλύπτει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, δεν έχει σημειωθεί ιδιαίτερη πρόοδος ώστε, εντέλει, να υπάρξει συμφωνία.
Σε αυτό το πλαίσιο, λόγω της εντεινόμενης αβεβαιότητας, οι επενδυτικές ροές φαίνεται πως προτιμούν ασφαλή καταφύγια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης