Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Τεχνική αντίδραση περιμένουν οι αναλυτές μετά το χθεσινό sell off – Οι τράπεζες στο επίκεντρο

tags :
XA: Τεχνική αντίδραση περιμένουν οι αναλυτές μετά το χθεσινό sell off – Οι τράπεζες στο επίκεντρο
Μετά τη χθεσινή υποχώρηση οι αναλυτές περιμένουν μία τεχνική αντίδραση με τις αγορές του εξωτερικού να δίνουν τάση και στην εγχώρια αγορά
Μετά το χθεσινό sell off στο ΧΑ και κυρίως στις τραπεζικές μετοχές λόγω των σχεδίων για αύξηση κεφαλαίου στην Τράπεζα Πειραιώς, αλλά και τις μεγάλες απώλειες που κατέγραψαν οι αγορές του εξωτερικού, σήμερα θα επιχειρηθεί μία προσπάθεια να ισορροπήσει στα τρέχοντα επίπεδα τιμών.
Την τάση θα καθορίσουν οι αγορές του εξωτερικού, οι οποίες σύμφωνα με την εικόνα των παραγώγων δείχνουν ότι οι ευρωπαϊκοί δείκτες θα ανοίξουν με μικρή άνοδο.
Στο επίκεντρο θα παραμείνουν οι μετοχές των τραπεζικών μετοχών αλλά και επιλεγμένα βαριά χαρτιά που στη χθεσινή συνεδρίαση κατέγραψαν νέα χαμηλά για το τρέχον έτος και όχι μόνο…
Ο τραπεζικός δείκτης κατέγραψε νέο ιστορικό χαμηλό.

Euroxx
Μετά τη χθεσινή υποχώρηση κάτω από τις 600 μονάδες και τα νέα ιστορικά χαμηλά για τον τραπεζικό κλάδο, μία τεχνική αντίδραση είναι πιθανή.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει μετά τη χθεσινή υποχώρηση, καταγράφοντας πορεία ανάλογη με των ευρωπαϊκών αγορών.

Beta
Μία ήπια αντίδραση αναμένεται για σήμερα μετά την ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς η οποία ξεκαθαρίζει το τοπίο μειώνοντας την πιθανότητα μίας αύξησης κεφαλαίου στο άμεσο μέλλον.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης