Διεθνή

Vector (ερευνητικό κέντρο Ρωσίας): Ξεκίνησε η παραγωγή του δεύτερου ρωσικού εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Vector (ερευνητικό κέντρο Ρωσίας): Ξεκίνησε η παραγωγή του δεύτερου ρωσικού εμβολίου κατά του κορωνοϊού
Ένας ορισμένος αριθμός δόσεων του δεύτερου ρωσικού εμβολίου, EpiVacCorona θα παραχθεί έως το τέλος του έτους (2020)
Το ερευνητικό κέντρο της Ρωσίας, Vector, έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή του εμβολίου για τον κορωνοϊό, EpiVacCorona, δήλωσε την Τρίτη 27/10/2020 η επικεφαλής της εθνικής επιτροπής δημόσιας υγείας στην Ρωσία.
«Η Vector ξεκίνησε την παραγωγή του εμβολίου» δήλωσε η ίδια σε φόρουμ υγειονομικής περίθαλψης.
Ένας ορισμένος αριθμός δόσεων του δεύτερου ρωσικού εμβολίου, EpiVacCorona θα παραχθεί έως το τέλος του έτους (2020), σύμφωνα με την αξιωματούχο.
Τον Αύγουστο, η Ρωσία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που καταχώρησε ένα εμβόλιο κατά του κορονοϊού που ονομάστηκε Sputnik V και αναπτύχθηκε από το ερευνητικό ινστιτούτο Γκαμαλέγια.
Στα μέσα Οκτωβρίου 2020, ο Ρώσος πρόεδρος Putin ανακοίνωσε ότι ένα δεύτερο εμβόλιο καταχωρήθηκε αυτή τη φορά από το ινστιτούτο Vector, το EpiVacCorona.

Ρωσία: 16.550 νέα κρούσματα σε 24 ώρες - Κλείνουν μπαρ και εστιατόρια 23:00 με 6:00

Η αρχή προστασίας της υγείας του καταναλωτή στη Ρωσία διέταξε σήμερα 27/10/2020 το κλείσιμο των μπαρ και των εστιατορίων από τις 11 μμ ως τις 6 πμ τοπική ώρα για να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Η Ρωσία κατέγραψε σήμερα 16.550 νέα κρούσματα του κορωνοϊού, περιλαμβανομένων 4.312 στη Μόσχα, με τα οποία ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα από την αρχή της πανδημίας ανήλθε σε 1.547.774.
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι το τελευταίο 24ωρο κατέληξαν 320 άνθρωποι από την covid-19 ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων στη χώρα σε 26.589.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης