Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Κωνσταντίνος Φρούσιος, δήμαρχος Νεμέας: Στόχος μας η αύξηση του ξενοδοχειακού δυναμικού της περιοχής

tags :
Κωνσταντίνος Φρούσιος, δήμαρχος Νεμέας: Στόχος μας η αύξηση του ξενοδοχειακού δυναμικού της περιοχής
Είναι πολλές οι εναλλακτικές λύσεις που έχει κάποιος που θα επισκεφθεί τη Νεμέα
Για τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η υγειονομική κρίση στον κλάδο της οινοποιίας, αλλά και για την πρόθεση των επιχειρηματιών της περιοχής να ενισχύσουν το ξενοδοχειακό δυναμικό της μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, o δήμαρχος Νεμέας, Κωνσταντίνος Φρούσιος.
«Πάρα πολλά οινοποιεία της περιοχής είναι επισκέψιμα και, μάλιστα, την τελευταία δεκαετία οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της οινοποιίας έχουν δημιουργήσει τέτοιες υποδομές που μπορούν να θεωρηθούν από τις πιο αξιόλογες της Ελλάδος, εφάμιλλες και με αντίστοιχες άλλων περιοχών της Ευρώπης, εκμεταλλευόμενοι και το όνομα της Νεμέας, αλλά και την ποιότητα του κρασιού μας», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Φρούσιος.
«Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν μεγάλες υποδομές φιλοξενίας. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες είτε μέσω προγραμμάτων, είτε από ιδιωτικές πρωτοβουλίες να αυξήσουμε τα καταλύματα στην περιοχή μας γιατί πραγματικά η ανάγκη είναι μεγάλη. Είναι πολλές οι εναλλακτικές λύσεις που έχει κάποιος που θα επισκεφθεί τη Νεμέα», λέει.
Αναφερόμενος στις επιπτώσεις της πανδημίας στην οινοπαραγωγή ο δήμαρχος Νεμέας τονίζει: «Έχουμε μεγάλα προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά μέσα από συντονισμένες προσπάθειες με το υπουργείο, πήραμε κάποια μέτρα, όσον αφορά την απόσταξη κρίσης για να αδειάσουν οι δεξαμενές των οινοποιείων και τον πράσινο τρύγο και η παραγωγή απορροφήθηκε».
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=87901

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης