Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέα Διευθύντρια Πωλήσεων στην TÜV HELLAS η Νάνσι Παλαιολόγου

tags :
Νέα Διευθύντρια Πωλήσεων στην TÜV HELLAS η Νάνσι Παλαιολόγου
Νέα Διευθύντρια Πωλήσεων στην TÜV HELLAS η Νάνσι Παλαιολόγου
Τη διοικητική της ομάδα ενισχύει η TÜV HELLAS (TÜV NORD) εντάσσοντας στο στελεχιακό της δυναμικό την Νάνσι Παλαιολόγου, η οποία και αναλαμβάνει τη θέση της Διευθύντριας Πωλήσεων. Η ενίσχυση του κορυφαίου φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα με έμπειρα στελέχη εντάσσεται στη στρατηγική της TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των προκλήσεων αλλά και την αξιοποίηση των ευκαιριών που φέρνει η νέα οικονομική συγκυρία.
Οπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, με πολυετή εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις, βαθιά γνώση της αγοράς αλλά και έμφαση στην επιχειρηματική ανάπτυξη, η κυρία Νάνσι Παλαιολόγου αποτελεί ιδανική προσθήκη για την ομάδα της TÜV HELLAS (TÜV NORD).
Η κυρία Παλαιολόγου έχει εργαστεί σε κορυφαίες θέσεις στον κλάδο των πωλήσεων, των διαπραγματεύσεων και του new business development και πριν την ένταξή της στην ομάδα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) κατείχε τη θέση της Commercial Director στην εταιρεία Priority Quality Consultants. Έχει πτυχίο Οικονομικών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Ο Σάββας Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) αναφέρει: Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά την κυρία Παλαιολόγου στην οικογένεια της TÜV HELLAS (TÜV NORD). Η προσθήκη έμπειρων στελεχών και ειδικά στο νευραλγικό τομέα της Διεύθυνσης Πωλήσεων είναι εξαιρετικά σημαντική, ειδικά κατά την τρέχουσα συγκυρία. Ο Φορέας μας ενισχύεται συνεχώς, καθώς θεωρούμε ότι την κρίση θα ακολουθήσει ισχυρή ανάπτυξη και θα είμαστε έτοιμοι να αδράξουμε τις σημαντικές ευκαιρίες που θα προκύψουν συνολικά για τη χώρα μας.
Η Νάνσι Παλαιολόγου, Διευθύντρια Πωλήσεων της TÜV HELLAS (TÜV NORD) τονίζει: Η ανάληψη του νέου ρόλου μου ως Διευθύντριας Πωλήσεων στην TÜV HELLAS (TÜV NORD), την ηγέτιδα εταιρία στον κλάδο επιθεωρήσεων, πιστοποιήσεων και εκπαιδεύσεων, αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την εμπιστοσύνη τους. Ευελπιστώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας θέσης και στις προσδοκίες όλων, ιδιαιτέρως την παρούσα χρονική στιγμή, που όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σημαντικές και δύσκολες προκλήσεις. Σε συνεργασία με την Ομάδα της εταιρίας, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία όλων, εύχομαι να συμβάλω σε νέες εμπορικές επιτυχίες και στην επέκταση του αποτυπώματός της στην ελληνική αγορά.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης