Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Σταθερή προτεραιότητα η κοινωνική συνεισφορά από τη Δίρφυς

tags :
Σταθερή προτεραιότητα η κοινωνική συνεισφορά από τη Δίρφυς
Δίρφυς: Σταθερή προτεραιότητα η κοινωνική συνεισφορά
Το κοινωνικό της πρόσωπο, αλλά και τη σημασία του αθλητισμού αναδεικνύει η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1975, υποστηρίζοντας ένθερμα διαφορετικά αθλήματα σε πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο, αλλά και διοργανώσεις με κοινωνικό υπόβαθρο.  
Ειδικότερα, η Δίρφυς  αποτελεί χορηγό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Αμαζόνες, η οποία  αποτελεί έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους στην Ελλάδα, ενώ στηρίζει το Prom Racing Team και τις ομάδες φοιτητών που δείχνουν το ταλέντο και την αγάπη τους για την εφαρμοσμένη μηχανική– μηχανολογία και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Επιπλέον, προσφέρει συστηματικά σημαντικές ποσότητες νερού στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας, αποτελώντας αναπόσπαστο τμήμα των διοργανώσεών του, όπως του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Νήσος Εύβοια Regatta 2020, του Περιφερειακού και Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας, του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος OPTIMIST 2020 κλπ.
Παράλληλα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, βρίσκεται στο πλευρό των Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης Χαλκίδας καθώς και στα αγωνιστικά τμήματα του Ομίλου Πετοσφαίρισης Χαλκίδας.
Ταυτόχρονα, προσφέρει στιγμές δροσιάς στην ομάδα «Λήλας Βασιλικου», στον Αθλητικό Όμιλο Λεωνίδας Βασιλικού και στον Αθλητικό όμιλο Νέας Αρτάκης  ενώ παράλληλα μεριμνά για την κάλυψη αναγκών της ποδοσφαιρικής ομάδας του «Α.Ο.ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκτός από την στήριξη του τοπικού αθλητισμού, η Δίρφυς συνεισφέρει και στηρίζει την Ιερά Μονή Χαλκίδος καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες της ενώ στο πλαίσιο συνεργασίας με τον Δήμο Χαλκιδέων συνέβαλλε στην επιτυχή διοργάνωση εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, δίνοντας ηχηρό μήνυμα για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των γυναικών.
Η Δίρφυς προβαίνει συστηματικά σε χορηγίες προσφέροντας ενεργά σε μια κοινωνία που «διψά» με στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του πολίτη της χώρας και την έμπρακτη στήριξη του ταλέντου της νέας γενιάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης