Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αιφνίδια παραίτηση Putin βλέπουν οι Βρετανοί, λόγω... Πάρκινσον - Διαψεύδει το Κρεμλίνο

tags :
Αιφνίδια παραίτηση Putin βλέπουν οι Βρετανοί, λόγω... Πάρκινσον - Διαψεύδει το Κρεμλίνο
"Αυτό είναι καθαρή ανοησία. Ο πρόεδρος είναι καλά", ανέφερε ο Dmitry Peskov
Αιφνίδια παραίτηση του 68χρονου Ρώσου προέδρου Vladimiri Putin βλέπουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, λόγω του ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον.
Σύμφωναμε τη The Sun, ο Putin εμφανίζει πρώιμα συμπτώματα της νόσου του Πάρκινσον, για να έλθει η διάψευση από το Κρεμλίνο και τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov.

Τι συμβαίνει με τον Ρώσο πρόεδρο;

Ειδικότερα, πολιτικός αναλυτής που μίλησε στην εφημερίδα The Sun, η σύντροφός του Alina είναι αυτή που τον καλεί να αποσυρθεί.
Το δημοσίευμα επικαλείται, μάλιστα, πρόσφατα βίντεο που έδειχναν τα πόδια του Putin να κουνιούνται ενώ κρατά με δύναμη τα μπράτσα μιας καρέκλας, βίντεο τα οποία έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.
Παράλληλα, ερωτήματα προκαλούν η κίνηση με ένα στυλό που κρατά στα χέρια του, αλλά και ένα κύπελλο που, σύμφωνα με αναλυτές που μίλησαν στη Sun, ήταν γεμάτο με παυσίπονα.

Σάλος με την νομοθεσία

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έγινε γνωστή η απροσδόκητη νομοθεσία που επιταχύνθηκε ώστε να εξασφαλιστεί ότι ο Putin θα μπορούσε να μείνει ισόβιος γερουσιαστής, που θα απολαμβάνει νομικής ασυλίας μετά την αποχώρησή του από το ύπατο αξίωμα της χώρας.
Ακόμη και το κρατικό δίκτυο RT προέβλεψε ότι η κίνηση αυτή θα μπορούσε να θεωρηθεί «ως ένδειξη πως έχουν τεθεί τα θεμέλια για μια ενδεχόμενη μετάβαση της εξουσίας της Ρωσίας».

Η διάψευση 

"Αυτό είναι καθαρή ανοησία.
Ο πρόεδρος είναι καλά", ανέφερε ο Dmitry Peskov.
Πάντως, δεν είναι λίγοι οι παρατηρητές που θεωρούν ότι ο Putin αναμένεται να αποσυρθεί από τον Ιανουάριο μετά από παρότρυνση της οικογένειάς του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης