Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στρατηγική συνεργασία Skroutz και EveryPay - Ασφάλεια και αξιοπιστία online συναλλαγών

tags :
Στρατηγική συνεργασία Skroutz και EveryPay - Ασφάλεια και αξιοπιστία online συναλλαγών
Στρατηγική συνεργασία της Skroutz με την EveryPay
Η Skroutz Α.Ε. προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με την EveryPay, πάροχο σύγχρονων συστημάτων ηλεκτρονικών πληρωμών, μετά από απόκτηση του 25% του μετοχικού της κεφαλαίου, Αναφέρει ανακοίνωση.
Η συμφωνία εντάσσεται στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής της Skroutz που επικεντρώνει στην προσφορά της βέλτιστης online αγοραστικής εμπειρίας για τον καταναλωτή και τη συνεργαζόμενη επιχείρηση μέσα από την περαιτέρω ανάπτυξη πρωτοποριακών, αξιόπιστων, ευέλικτων και προπάντων ασφαλών λύσεων στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.
Σημειώνεται ότι οι δύο εταιρίες συνεργάζονται ήδη στο πλαίσιο πληρωμών των αγορών μέσω του Skroutz.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η συμβολή της πολύτιμης τεχνογνωσίας από την έμπειρη ομάδα της Skroutz, εκτιμάται ότι θα συμβάλλει στην τεχνολογική εξέλιξη των συστημάτων ηλεκτρονικών πληρωμών που η EveryPay ήδη διαθέτει.
Επίσης, θα επιτρέψει την επιτάχυνση της ανάπτυξης νέων καινοτόμων υπηρεσιών προς όφελος των καταναλωτών και των επιχειρήσεων όπως οι νέοι τρόποι πληρωμής οι οποίοι θα ενεργοποιηθούν το επόμενο διάστημα και περιλαμβάνουν την αντικαταβολή και τη δυνατότητα πληρωμής μέσω δόσεων με πιστωτική κάρτα, σημειώνει ανακοίνωση.
Η Everypay, με έδρα στην Αθήνα, είναι ένα αδειοδοτημένο ίδρυμα πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος και διαθέτει ένα συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο το οποίο απαριθμεί ήδη 500+ ενεργούς πελάτες που περιλαμβάνουν τόσο μεγάλες επιχειρήσεις όσο και start ups.
Ως «paytech», αναπτύσσει έξυπνα, γρήγορα, χρηστικά και απολύτως ασφαλή συστήματα πληρωμών (PCI DSS Level 1 service provider). Επίσης, μέσω του μοναδικού στην Ελλάδα Everypay Marketplace API, που είναι πλήρως συμβατό με την PSD2 (Payment Services Directive 2), οι υπηρεσίες της χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 8.000 εταιρίες στην Ελλάδα και σε ευρωπαϊκές αγορές.
Αξίζει να αναφερθεί ότι τo Payment Gateway (PGW) της EveryPay αποτελεί το πιο προηγμένο σύστημα πληρωμών στην Ελλάδα και ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα στην Ευρώπη.

 www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης