Τελευταία Νέα
Διεθνή

Peskov (εκπρόσωπος Κρεμλίνου): Η Ρωσία έτοιμη να συνεργαστεί με όποιον πρόεδρο εκλέξει ο αμερικανικός λαός

Peskov (εκπρόσωπος Κρεμλίνου): Η Ρωσία έτοιμη να συνεργαστεί με όποιον πρόεδρο εκλέξει ο αμερικανικός λαός
Κρεμλίνο: Η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών (Ρωσία - ΗΠΑ) επηρεάζει ολόκληρο τον κόσμο
Η Ρωσία δήλωσε έτοιμη να συνεργαστεί με όποιον πρόεδρο εκλέξει ο λαός στις αμερικανικές εκλογές, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο σε ανακοίνωσή του στις 9/11.
Το περασμένο Σάββατο 7/11, τα αμερικανικά μέσα ανακοίνωσαν τη νίκη του υποψηφίου των Δημοκρατικών στις αμερικανικές εκλογές, κάτι που αμφισβητεί ο Trump που έχει προαναγγείλει την προσφυγή στα δικαστήρια για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας, D. Peskov, η Μόσχα δηλώνει την ετοιμότητά της για συνεργασία με τον Αμερικανό πρόεδρο που θα επιλέξει ο λαός, υπογραμμίζοντας πως η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών επηρεάζει όχι μόνο τους ίδους, αλλά ολόκληρο τον κόσμο.
«Σε κάθε περίπτωση, ευελπιστούμε να αναπτύξουμε διάλογο με τον επόμενο Αμερικανό πρόεδρο και συναινέσουμε στην εξεύρεση τρόπων προκειμένου να εξομαλύνουμε τις διμερείς μας σχέσεις» ανέφερε ο Ρώσος αξιωματούχος.
Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, 7 Νοεμβρίου, τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν τη νίκη του Biden στις αμερικανικές εκλογές.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημο αποτέλεσμα.
Επιπλέον, το επιτελείο του Trump έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη, επικαλούμενο πλήθος παραβάσεων στην εκλογική διαδικασία σε πολλές πολιτείες που ενδέχεται να έχει προκαλέσει αλλοίωση αποτελέσματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης