Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΣΙΔΜΑ: Στις 3/12 η ΕΓΣ για εκλογή μελών νέου Δ.Σ. και αλλαγή επωνυμίας

tags :
ΣΙΔΜΑ: Στις 3/12 η ΕΓΣ για εκλογή μελών νέου Δ.Σ. και αλλαγή επωνυμίας
ΣΙΔΜΑ: ΕΓΣ στις 3 Δεκεμβρίου για εκλογή μελών νέου Δ.Σ. και αλλαγή επωνυμίας
Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΙΔΜΑ  Α.Ε. θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη, με αντικείμενο την εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρείας, μεταξύ άλλων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισηγμένη.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 3ης Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.30 στον Ασπρόπυργο Αττικής, στα γραφεία του Υποκαταστήματος της Εταιρείας, οδός Μεγαρίδος  188,  τ.κ 19300, στον Ασπρόπυργο προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί των εξής θεμάτων ημερήσιας διάταξης:
-Εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3016/2002 για την εταιρική διακυβέρνηση, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
-Λήψη απόφασης περί του είδους της Επιτροπής Ελέγχου, τη θητεία, τον αριθμό και τις ιδιότητες των μελών της καθώς και ορισμός των μελών της σε περίπτωση που αυτή ορισθεί ανεξάρτητη, σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
-Αλλαγή της επωνυμίας της Εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού της.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης