Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Ανησυχίες λόγω εξάπλωσης της πανδημίας – Μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Ανησυχίες λόγω εξάπλωσης της πανδημίας – Μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές
Ο γενικός δείκτης όπως και πολλές μετοχές βρίσκονται σε κρίσιμα τεχνικά σημεία, τα οποία αν διασπαστούν ανοδικά θα φέρουν αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης
Διατήρηση της μεταβλητότητας περιμένουν οι αναλυτές στη σημερινή συνεδρίαση με την τάση να δίνεται από τις αγορές του εξωτερικού.
Οι επιλεκτικές τοποθετήσεις αναμένεται να συνεχιστούν, αλλά οι αναλυτές σημειώνουν πως η εξάπλωση της πανδημίας δημιουργεί ανησυχίες στους επενδυτές και περιμένουν ότι θα περιορίσουν τη διάθεση για ανάληψη ρίσκου.
Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι μετοχές των ΟΤΕ και Τιτάν μετά τις τηλεδιασκέψεις και την ενημέρωση των αναλυτών.
Η διοίκηση του ΟΤΕ ανέφερε πως το έκτακτο μέρισμα από την πώληση της δραστηριότητας στη Ρουμανία θα δοθεί μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής που αναμένεται να ολοκληρωθεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2021.
Η διοίκηση της Τιτάν ανέφερε πως τα αποτελέσματα πηγαίνουν καλύτερα από την εκτίμηση που είχε στην αρχή της πανδημίας και λόγω της καλύτερης πορείας θα μπορέσει να δώσει βελτιωμένο μέρισμα.
Ο γενικός δείκτης όπως και πολλές μετοχές βρίσκονται σε κρίσιμα τεχνικά σημεία, τα οποία αν διασπαστούν ανοδικά θα φέρουν αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης.
Ο εκθετικός κινητός μέσος των 200 ημερών βρίσκεται στις 667 μονάδες με την αγορά να τον έχει πλησιάσει στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις.

Euroxx
Περιμένουμε μεταβλητότητα γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με τις επιλεκτικές τοποθετήσεις να συνεχίζονται.

Eurobank Equities
Καθώς η ψυχολογία παραμένει εύθραυστη εν μέσω εξάπλωσης της πανδημίας, περιμένουμε οι επενδυτές να μειώσουν τη διάθεση για ανάληψη ρίσκου, με τα ευρωπαϊκά παράγωγα να δείχνουν αρνητικό άνοιγμα.

Beta
Η αγορά παραμένει σε συσσώρευση, αναμένεται πλάγια κίνηση με επιλεκτικές τοποθετήσεις.
Περιμένουμε η Τιτάν και ο ΟΤΕ να βρεθούν στο επίκεντρο μετά τα ικανοποιητικά αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης