Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Αξιωματούχοι της Πενσυλβάνια ζητούν να απορριφθεί το αίτημα Trump

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Αξιωματούχοι της Πενσυλβάνια ζητούν να απορριφθεί το αίτημα Trump
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών όπως έχουν διαμορφωθεί, ο Biden κατέκτησε τις περισσότερες ψήφους και στις επτά κομητείες της Πενσυλβάνια, με περισσότερες από 53.000 ψήφους στη συγκεκριμένη πολιτεία
Την απόρριψη της προσφυγής του Trump, με την οποία ζητά να μην επικυρωθούν τα αποτελέσματα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, ζήτησαν από ομοσπονδιακό δικαστή οι αρχές της Πολιτείας της Πενσυλβάνια.
Δικηγόροι του Υπουργείου Εσωτερικών της Πενσυλβάνια και επτά κομητειών της Πολιτείας ζητούν με την προσφυγή τους στο περιφερειακό δικαστήριο της Μιντλ Ντίστρικτ, να μην γίνει δεκτό το αίτημα του απερχόμενου προέδρου Trump.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών όπως έχουν διαμορφωθεί, ο Biden κατέκτησε τις περισσότερες ψήφους και στις επτά κομητείες της Πενσυλβάνια, με περισσότερες από 53.000 ψήφους στη συγκεκριμένη πολιτεία.
Με την επικράτηση στη πολιτεία της Πενσυλβάνια, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών καταφέρνει να συγκεντρώσει τους 270 εκλέκτορες, όσοι δηλαδή απαιτούνται προκειμένου να γίνει ο νέος Πρόεδρος της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης