Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Στα Kατεχόμενα βρίσκεται ο Cavusoglu

Στα Kατεχόμενα βρίσκεται ο Cavusoglu
Στα κατεχόμενα βρίσκεται ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Cavusoglu
Στα κατεχόμενα βρίσκεται ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Cavusoglu, για να επιθεωρήσει τις εργασίας στο Βαρώσι ενόψει της αύξησης του Τούρκου Προέδρου την Κυριακή, σύμφωνα με το philenews.com.
Ο ίδιος ο κ. Τσαβούσογλου ανήγγειλε την άφιξή του στα κατεχόμενα μέσω twitter αναρτώντας και φωτογραφίες. Γράφει ότι ήρθε στα κατεχόμενα για τις προετοιμασίες για την επίσκεψη Ερντογάν και για να συμμετάσχει στους εορτασμούς για την 37η επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους.
Σύμφωνα με το ΓΤΠ, οι εορτασμοί αρχίζουν αύριο Σάββατο 14 Νοεμβρίου με διάγγελμα του Τ/κ ηγέτη, Ersin Tatar και με ρίψη 21 χαιρετιστήριων βολών.
Αύριο θα γίνει και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Δρ. Fasil Kucuk και στο μνημείο της ΤΜΤ επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η ανέγερση του μνημείου του Rauf Denktas.
Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου θα γίνει τελετή στο μνημείο του Ατατούρκ στην κατεχόμενη Λευκωσία στις 12.00 το μεσημέρι, ενώ η "επίσημη" στρατιωτική παρέλαση στην λεωφόρο Δρ. Fasil Kucuk θα πραγματοποιηθεί στις 12.30.
Λόγω των εορτασμών και της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου την Κυριακή, θα κλείσουν ορισμένοι δρόμοι στην κατεχόμενη Λευκωσία από τις 09.30 το πρωί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης