Τελευταία Νέα
Διεθνή

Navarro (Σύμβoυλος Προέδρου ΗΠΑ): Ο Λευκός Οίκος προετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του Trump

tags :
Navarro (Σύμβoυλος Προέδρου ΗΠΑ): Ο Λευκός Οίκος προετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του Trump
Ο Λευκός Οίκος προετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του D. Trump στην προεδρία, δήλωσε σήμερα 13/11 οικονομικός σύμβουλος του Ρεπουμπλικάνου δισεκατομμυριούχου
Ο Λευκός Οίκος προετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του D. Trump στην προεδρία, δήλωσε σήμερα 13/11 ο οικονομικός σύμβουλος του Ρεπουμπλικάνου δισεκατομμυριούχου, ο οποίος αρνείται να παραδεχτεί την ήττα του στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.
«Στον Λευκό Οίκο συνεχίζουμε να εργαζόμαστε θεωρώντας ότι ο Trump θα έχει δεύτερη θητεία», είπε ο Peter Navarro, ένας από τους οικονομικούς συμβούλους του απερχόμενου προέδρου, μιλώντας στο Fox Business.
«Πιστεύω ότι είναι πραγματικά σημαντικό να καταλάβετε ότι θέλουμε επαληθεύσιμα ψηφοδέλτια, μια ψηφοφορία που να μπορεί να επικυρωθεί και μια έρευνα για τον αυξανόμενο αριθμό των ισχυρισμών περί απάτης τους οποίους έκαναν μάρτυρες που υπέγραψαν ένορκες, γραπτές καταγγελίες», πρόσθεσε.
Ο Trump δεν έχει αναγνωρίσει την ήττα του, σχεδόν μία εβδομάδα αφότου όλα τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένου του Fox, προέβλεψαν τη νίκη του Δημοκρατικού J. Biden.
Τις τελευταίες ημέρες έχει εμφανιστεί ελάχιστα δημοσίως αλλά επιδίδεται σε δικαστικό ανταρτοπόλεμο αμφισβητώντας τα αποτελέσματα σε πολλές Πολιτείες.
Ο ίδιος και οι σύμμαχοί του επαναλαμβάνουν ότι διαπράχθηκε απάτη στις εκλογές, χωρίς να παρουσιάζουν αποδείξεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης