Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στα Κατεχόμενα Erdogan και Cavusoglu για τη «φιέστα» της ανακήρυξης του Ψευδοκράτους

Στα Κατεχόμενα Erdogan και Cavusoglu για τη «φιέστα» της ανακήρυξης του Ψευδοκράτους
Ο Erdogan θα φθάσει στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου το πρωί της Κυριακής (15/11)
Στα Κατεχόμενα αναμένεται να μεταβεί αύριο Κυριακή (15/11) ο Tayyip Erdogan προκειμένου να μετέχει στους εορτασμούς για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους.
Ο νέος Τουρκοκύπριος ηγέτης Ersin Tatar με διάγγελμά του ξεκίνησε τους εορτασμούς καθώς σήμερα θα γίνουν 21 χαιρετιστήριες βολές και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Δρ. Fasil Kutcuk και στο μνημείο της ΤΜΤ, καθώς ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η ανέγερση του μνημείου του Rauf Denktash ενώ οι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν με την παρουσία του Τούρκου προέδρου.
Ο Erdogan θα φθάσει στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου στις 11 το πρωί, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα μεταβεί στο μνημείο του Ataturk στην κατεχόμενη Λευκωσία. Θα ακολουθήσει στρατιωτική παρέλαση και ο Erdogan θα μεταβεί στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.
Στα κατεχόμενα βρίσκεται ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Cavusoglu, προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες στο Βαρώσι ενόψει της άφιξης του Τούρκου Προέδρου σε λίγες ώρες.
Ο Cavusoglu είχε αναγγείλει την άφιξή του στα κατεχόμενα μέσω Twitter αναρτώντας και φωτογραφίες. Γράφει ότι έφτασε στα κατεχόμενα για τις προετοιμασίες για την επίσκεψη Erdogan και για να συμμετάσχει στους εορτασμούς για την 37η επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης