Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Giuliani (προσωπικός δικηγόρος Trump) αναλαμβάνει την νομική μάχη στην Πενσυλβάνια - Δηλώνει βέβαιος για την νίκη

Ο Giuliani (προσωπικός δικηγόρος Trump) αναλαμβάνει την νομική μάχη στην Πενσυλβάνια - Δηλώνει βέβαιος για την νίκη
Εάν αποδειχθεί απάτη στις αμερικανικές εκλογές (3/11), θα πρέπει να καταστραφούν εξαιρετικά ακριβά μηχανήματα ψηφοφορίας σε ολόκληρο το έθνος και ο τρόπος διεξαγωγής των εκλογών μας θα πρέπει να αναδιαμορφωθεί πλήρως, γράφει το Zerohedge
Ο Rudy Giuliani, προσωπικός δικηγόρος του προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump, δήλωσε επίσημα σε ομοσπονδιακό δικαστήριο ότι θα εκπροσωπήσει την εκστρατεία Trump στην δικαστική αγωγή περί επιβολή μπλόκου της Πενσυλβανία να πιστοποιήσει τις ψήφους σύμφωνα με το Zerohedge.
Η υπόθεση και το κατά πόσον πρέπει να απορριφθεί θα συζητηθεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο σtiw 17/11/2020.
Όπως αναφέρει το CNN , δεν είναι ακόμη γνωστό εάν ο ίδιος ο Giuliani θα υποστηρίξει ενώπιον της έδρας την υπόθεση ή εάν θα την αφήσει στον δικηγόρο της Κεντρικής Πενσυλβανίας Marc Scaringi, ο οποίος επίσης θα συμμετάσχει στη νομική προσπάθεια την τελευταία κυριολεκτικά, στιγμή.
Η κίνηση πραγματοποιήθηκε όταν αρκετοί δικηγόροι αποχώρησαν από την εκπροσώπηση της εκστρατείας Trump στην υπόθεση, η οποία έχει κατατεθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για τη Μέση Περιφέρεια της Πενσυλβανίας.
«Ξέρετε κάτι, οι Δημοκρατικοί πιστεύουν ότι είμαστε ηλίθιοι»... «Και πιστεύουν ότι είμαστε ανόητοι», τόνισε από την πλευρά του ο ιδιαίτερα μάχιμος δικηγόρος, σε πρόσφατη δήλωση του.

Ιστορική στιγμή για το μέλλον των εκλογών στις ΗΠΑ

Πρόκειται να γίνουμε μάρτυρες της πιο μεγάλης μάχης στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών γράφει στη συνέχεια το Zerohedge.
Ναι, το αποτέλεσμα θα καθορίσει εάν ο Trump ή ο Biden θα κερδίσει την προεδρία, αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι η ακεραιότητα των εκλογών της Αμερικής πρόκειται να δοκιμαστεί.
Εάν αποδειχθεί απάτη, θα πρέπει να καταστραφούν εξαιρετικά ακριβά μηχανήματα ψηφοφορίας σε ολόκληρο το έθνος και ο τρόπος διεξαγωγής των εκλογών μας θα πρέπει να αναδιαμορφωθεί πλήρως.
Αλλά εάν δεν αποδειχθεί απάτη, οι εκλογές μας θα συνεχίσουν να διεξάγονται με τον ίδιο τρόπο και κανείς δεν θα τολμήσει ποτέ να τις προκαλέσει ξανά.
Κυριολεκτικά, αυτή είναι η στιγμή που αποφασίζουμε αν θα γίνουν δίκαιες εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες για το άμεσο μέλλον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης