Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Συμβούλιο της Ευρώπης: Ολοκληρώνεται αύριο η ελληνική προεδρία - Παράδοση-παραλαβή σε Γερμανία

Συμβούλιο της Ευρώπης: Ολοκληρώνεται αύριο η ελληνική προεδρία - Παράδοση-παραλαβή σε Γερμανία
Αύριο η παράδοση-παραλαβή της ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης στη Γερμανία
Με την τελετή παράδοσης-παραλαβής στη Γερμανία αύριο Tετάρτη 18 Νοεμβρίου, στη μία μετά το μεσημέρι, ολοκληρώνεται η 6μηνιαία ελληνική προεδρία της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Λόγω των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία, η τελετή παράδοσης - παραλαβής θα γίνει διαδικτυακά.
Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης θα προεδρεύσει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, υπό την ιδιότητα του προέδρου της Επιτροπής Υπουργών του Οργανισμού.
Κατά τη συνεδρίαση, ο κ. Βαρβιτσιώτης θα προβεί σε έναν απολογισμό της ελληνικής προεδρίας, ενώ, στη συνέχεια, θα παραδώσει στον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Heiko Maas, η χώρα του οποίου αναλαμβάνει την προεδρία της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης για το επόμενο εξάμηνο.
Η ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών θα μεταδοθεί από την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Προεδρίας https://coegreekchairmanship2020.gov.gr/social-media/, ενώ θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις, οι οποίες θα μεταδοθούν περί ώρα 2:30μμ από την επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής προεδρίας https://coegreekchairmanship2020.gov.gr/social-media/.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης