Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αλέξανδρος Καρδαμπίκης, δήμαρχος Αγράφων: Τα Άγραφα είναι ο απόλυτος προορισμός εναλλακτικών διακοπών

tags :
Αλέξανδρος Καρδαμπίκης, δήμαρχος Αγράφων: Τα Άγραφα είναι ο απόλυτος προορισμός εναλλακτικών διακοπών
Ο επισκέπτης μπορεί να δει φίλους, καλούς ανθρώπους και ωραία τοπία, ποτάμια, φαράγγια, γεφύρια
Για τα Άγραφα ως τουριστικό προορισμό, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές που παρακολουθούν διαδικτυακά μαθήματα μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, ο δήμαρχος Αγράφων, Αλέξανδρος Καρδαμπίκης.
«Δεν έχουμε μεγάλες υποδομές φιλοξενίας, ωστόσο, προσφέρουμε “ανθρώπινες” διακοπές. Ο επισκέπτης μπορεί να δει φίλους, καλούς ανθρώπους και ωραία τοπία, ποτάμια, φαράγγια, γεφύρια», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Καρδαμπίκης, λέγοντας ότι τα Άγραφα αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για εναλλακτικές διακοπές.
Ο δήμαρχος Αγράφων αναφέρθηκε και στο καινοτόμο πρόγραμμα «Γεια σου παππού, γειά σου γιαγιά», στόχος του οποίου είναι η επικοινωνία των ατόμων τρίτης ηλικίας σε απομακρυσμένες περιοχές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. «Θα μπορεί οποιοσδήποτε θέλει και είναι στο εξωτερικό ή στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη, να επικοινωνήσει με αγαπημένο του πρόσωπο. Θα πηγαίνει ένας συνεργάτης δικός μας με ένα laptop και θα μπορεί ζωντανά να βλέπει ο ένας τον άλλο. Το έχουμε ξεκινήσει και έχει αρκετή επιτυχία, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών. Συγχρόνως θα μπορούμε να κάνουμε και ηλεκτρονική συνταγογράφηση για κάποιους ανθρώπους που δυσκολεύονται», λέει χαρακτηριστικά.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=88131

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης